Gül gölgenin tasarladığı, LMB’nin mağazalarında yer verdiği, gelirin Koruncuk vakfına bağışlanacağı bu projede yer alan iphone kılıfı, tshirt ve bez çantalar ile sizlerde  bir çocuğu topluma kazandırmaya destek olabilirsiniz.

Korunmaya muhtaç, geleceğimizin temsilcileri çocuklarımıza Koruncuk Vakfı , gönüllüleriyle sağlıklı, sevgi dolu bir yaşam ve eğitim olanağı sunuyor. Her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek veren Gül Gölge ve Love My Body bu sefer çocuklar için kolları sıvadı.

Gül Gölge “Bir anne olarak , çocukları topluma kazandıran ve onlara yeni bir hayat veren Koruncuk Vakfına bu proje ile destek vermek beni çok mutlu etti. Çok severek bu proje içerisinde yer alıyorum dedi.

“Her çocuk anne sevgisi ve güveniyle büyümeli, aynı Bolluca Çocukköyü’nde olduğu gibi!

Bolluca Çocukköyü, 1979 yılında kurulmuş olan KORUNCUK VAKFI’nın, korunma ihtiyacında olan çocuk ve gençleri topluma kazandırmak amacıyla hayata geçirmiş olduğu büyük bir sosyal sorumluluk projesidir.0-6 yaşları arasındayken Çocuk köyüne gelen Koruncuklara, sıcak bir yuva, bakıcı anneler ile sağlıklı bir aile ortamı ve güven dolu bir yaşam sunulmaktadır. Vakfın himaye altına aldığı Koruncuklar, çağdaş okullara gider, toplumun sosyal ve kültürel yaşamına katılırlar ve yüksek tahsilleri de dahil olmak üzere hayatlarını kendi başlarına idame edebilecek duruma gelinceye kadar Vakfın güvencesi altında, Çocukköyü bünyesinde yaşayabilme imkanına sahip olurlar.

El ver hayata tutunsunlar! çağrısıyla Gül Gölge’nin tasarladığı Iphone kılıfı, t-shirt ve bez çantalar Love My Body mağazalarında.  Kendiniz ve sevdikleriniz için bu tasarımlardan alabilir ve Koruncuk Vakfı’na destek verebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim