ELİF YILMAZ DUBAİ’DEKİ MISS FASHION WORLD İÇİN ÇOK İDDİALI; “EN KÖTÜ 2. OLUR GELİRİM”

Miss Fashion Türkiye 1.’si Elif Yılmaz, 13 Kasım’da Dubai’de gerçekleşecek olan Miss Fashion World öncesi iddialı konuştu!..

2020 yılında 9 Mart’ta gerçekleşen  Miss Fashion Türkiye yarışmasında 1. olan güzel sunucu ve oyuncu Elif Yılmaz, “en kötü 2. olur, gelirim” diyerek, Dubai’deki yarışma öncesi, iddiasını ortaya koydu.

Diğer 30 ülkenin birincileri ile Miss Fashion World olmak için, 13 Kasım’da Dubai’de yarışacak olan Elif Yılmaz, yarışmaya yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

Miss Fashion World yarışması öncesi açıklamalar yapan Elif Yılmaz, rakipleriyle ilgili internet ve sosyal medyada araştırma yaptığını ve çok iddialı yarışmacılar gördüğünü belirtti. Kendi iddiasını da ortaya koyan güzel sunucu, “en kötü ikinci olur, gelirim” dedi.


“EV SAHİBİ SAYILIRIM”

“Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın okuma provası yapıldı “Bir Cumhuriyet Şarkısı”nın okuma provası yapıldı

“Dubai’ye daha önce çok kez gittim, oralar ikinci evim gibi. Yarışmanın yapılacağı oteli de gezip gördüm. Diğer ülkelerden gelen yarışmacılara ev sahipliği yapabileceğimi düşünüyorum” diyen Elif Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yarışmada derece alamasam da, dünyanın sonu değil!.. Türkiye’de bu yarışma için ertelediğim birçok projem var. Yurda döner dönmez özellikle oyunculukla ilgili projelerime ağırlık vereceğim”

    
Editör: TE Bilisim