Kutlubay Film ve Serkant Yaşar Kutlubay’ın yeni filmi Dolunay'ın çekimleri Antalya'da başlıyor. Filmin iki başrol oyuncusu Emel Akbaş ve Aleyna Nur Antalya'ya gitti.

Filmde iyi ve kötüyü oynayan güzel oyuncular Akbaş ile Nur, çekimlerin başlaması için sabırsızlandıklarını söylediler.

Eylül ayında vizyona girecek olan Dolunay adlı korku filminde Emel Akbaş 5 yaşındaki küçük kızını kurtarmaya çalışan bir anneyi; Aleyna Nur da kendi ölüm tarihinde doğan küçük kızın bedenini, doğum günündeki dolunay gecesi ele geçirmeye çalışan hayaleti canlandırıyor.

Film hakkında konuşan Emel Akbaş 'Film bir soruya cevap arıyor. İnsan öldüğünde talkın duası verilir ruh dünyayı terk eder ya talkını verilmeyen kayıp öldürülmüş gömülmüş insanların ruhları ne oluyor? Film bu soruyu soruyor' derken filmin diğer başrol oyuncusu Aleyna Nur ise film hakkındaki görüşünü 'Sıradan korku filmleri gibi nereden geldiği, neden geldiği belli olmayan cinlerle şeytanları konu almıyor. Dolunay mezarı bile olmayan, öldüğü bilinmeyen kayıp ruhların ne olduğuna cevap arayan gerilim ve korkunun iç içe girdiği heyecan yüklü bir film' sözleriyle dile getirdi.

Kutlubay film yapımı Dolunay’ın kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Tayfun Sav, Tolga Öz, Uğur Keskin, Mine Güneş, Yüksel İvgen, Hüseyin İnan, dizi ve reklamların küçük yıldızı Beren Kutlubay... 
Editör: TE Bilisim