Bir süredir yüzlerce genç oyuncuyla deneme çekimleri yapılan filmde başrol için kafasındaki oyuncuyu bulamayan yapımcı yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay, Adanalı güzel oyuncu Seda Göksoy’la anlaştı.

Deneme çekimlerinde başarılı olan Seda Göksoy’la sözleşme yapan Kutlubay, ‘Seda yeteneğiyle ve kameradaki görüntüsüyle starlığa yakışıyor. Başarılı olmaması için hiçbir  neden yok. Türk sineması hem güzel hem de yetenekli yeni bir yüze kavuşuyor’ dedi.

Dolunay filminin başrolüne yüzlerce kız arasından seçilen Seda Göksoy da ‘Çok mutluyum Kutlubay sayesinde çok iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Oyunculuk çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi, ben oyunculuğa kendimi adadım. Oyunculukta asla tabularım yoktur. Senaryoda olan ne gerekiyorsa yaparım oyunculuk budur. Dizilerde, filmlerde hak etmedikleri yerlerde olan bir sürü insan var. Ben çoğundan daha fazla hak ediyorum ve hak ettiğim yerlere de geleceğim. Ben zirveye çıkan bir asansöre bindim hedefime ulaşana kadar da asla inmeye niyetim yok’ dedi.

Seda Göksoy, Dolunay filminde çok farklı bir karakterle ilk filminde izleyici karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilisim