BROOKLYN KÖPRÜSÜ'NDE BAŞLAYAN AŞK BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE BİTTİ!

Arif Mardin’in keşfi Veysel Ergen,  Amerika’dan döndükten sonra çıkarttığı Seyr’ü Sefer adlı albümünün ilk video klibini çıkış parçası ‘Daha Çok Var Unutmama’ya çekti.


Sözleri müzik dünyasına onlarca hit kazandıran gazeteci Hakkı Yalçın’a, bestesi kendisine ait olan şarkıya klip çeken Ergen, ilk kez yönetmen koltuğuna da oturdu.

Besteci, söz yazarı, aranjör kimliğine klip yönetmenliğini de  ekleyen Ergen,  klibi çekerken hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yıllar önce izlediği Coyote Ugl (Çıtır Kızlar)  filmden çok etkilendiğini belirten Ergen,  filmin izlerini klibinde göstermeye özen gösterdi. Filmi tekrar izleyerek Brooklyn köprüsünün üstündeki sahnelerin yerlerini tek tek tespit eden genç sanatçı, klibini aynı yerlerde çekti. Müzik dünyasını sallamaya hazırlanan Ergen,  yönetmenliğini yaptığı klip için “Rüyalarımı gerçekleştirdim. Prodüksiyon anlamıyla içime ne siniyorsa onu yaptım” diye konuştu.

Görüntü yönetmenliğini Ferhat Kılıç’ın yaptığı klip de Veysel Ergen’e güzel oyuncu İrem Altuğ eşlik etti. Amerika’da yaşanmış bir aşk öyküsünden yola çıkılan klip te Brooklyn köprüsüyle Boğaz köprüsü arasındaki flashback'ler yaşanıyor.

Editör: TE Bilisim