ÇELİK: "SEKTÖRÜMÜZ DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ, ŞAHİN GİBİ"

ÇELİK: “DONGİ DONGİ ” NE LAN, BÖYLE ŞARKI MI OLUR ”DERSİN AMA “DİDAY DİDAY” NE DÜŞÜNMEZSİN?”
 
Radyo platformu, Oydar.com 'da ulusal radyo programcıları ve sanatçılarla özel röportajlar gerçekleştiren, iletişim danışmanı Şehnaz Gül, Çelik ile röportaj yaptı.

Şehnaz Gül'ün sorularına,çarpıcı cevaplar veren Çelik,açtı ağzını,yumdu gözünü.

Daha önce “Şizoid” isimli müzikli gösterinin tanıtımı için kadın kılığına girdiğinizde uzun süre gündem oldunuz. Bir süre önce de soyunarak çello ile poz verdiniz. Yine uzun süre gündemden düşmediniz. Bu pozu “şiddet ve öfkeye karşı dikkat çekmek” adına verdiğinizi açıkladınız. Sizce pozunuz sonrasında, mesajınız ulaşması gereken yerlere ulaştı mı? sorusuna ise Çelik;  "Sorunuzdaki fotoğrafı yani medyada ”çıplak poz” olarak adlandırılan fotoğrafı Cumhuriyet Gazetesi'nde bir makale ile yayınladım ve sonuna “bu yazı ve fotoğrafı bu drama adıyorum” diyerek makaleye bir fotoğraf ekledim ki bu da benim ülkeme karşı olan sorumluluğumdur. Askerlik yapılacaksa böyle yapılır. 20 ay bir yerde durunca askerlik yapılmış olmuyor yada birinin genelkurmay başkanı olması, onu benden daha sorumlu yapmıyor!!! Ben ülkeme sorumluluğumu o makale sonundaki resime gönderme yaparak gösterdim, sizden ricam “çıplak foto” olarak adlandırılan fotoğrafın, o drama dikkat çekmek için yapıldığını açıklamak için o fotoğrafı bulmanız ve bu röportaja Çelik resmi koymak yerine o resmi koymanızdır." diyerek cevap verdi.

Çelik'in, röportajındaki diğer çarpıcı başlıklardan bazıları ise şöyle:

"Sektörümüz doğan görünümlü,şahin gibi"
 “Fesupanallah” da “Hababam Sınıfı” filmleri sayesinde bilinir, yani kısacası “Hababam Sınıfı” filmi Erkin Koray’ın klibidir ve o sayede şarkı klasiktir.Ama kimse “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” şarkısını ben cover yapana kadar bilmedi. Ben yaptım, hit oldu.”
“Dongi Dongi” Ne lan, böyle şarkı mı olur” dersin ama “Diday Diday” ne düşünmezsin?”
“Akademik kariyerim önemli olsaydı, bu röportajda söylediklerimin ülkemin sosyologları tarafından söyleniyor olması ve devlet aklı tarafından da çarelerinin aranıyor olması gerekirdi”
"Cici Kızın aleme ne vereceğini sizin ferasetinize bıraktım."

Şehnaz Gül'ün, Çelik ile gerçekleştirdiği röportajın tamamını: http://oydar.com/celik-erisci-roportaji/ adresinde okuyabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim