Kaş Yat Limanı'ndaki konseri, Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, meclis üyeleri, yerli ve yabancı tatilcilerin de aralarına bulunduğu yaklaşık 4 bin kişi izledi. Mustafa Ceceli'den önce Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk halk müziği sanatçısı Nazlı Öksüz Tubay sahneye çıktı. Tubay, çeşitli yörelerinden söylediği türkülerle alandaki izleyicileri coşturdu. Konserin sonunda Belediye Başkanı Halil Kocaer, Nazlı Öksüz Tubay'a plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

CECELİ BATERİ ŞOV YAPTI

Gecenin finalinde ise pop sanatçısı Mustafa Ceceli sahneye çıktı. Ceceli, söylediği hareketli parçalarla tüm alanı ayağa kaldırdı. Sanatçı, konserin bir bölümünde ışıkları kapattırarak, telefonların ışığında şarkılarını söyledi. Hayranlarının yanına giderek bir süre şarkılarını onlarla birlikte seslendiren Ceceli, baterinin başına da geçerek bateri şov yaptı. Konserin sonuna doğru, pop şarkıları yerine Ankara türküleri söyleyen Mustafa Ceceli, halay çekti. 

Konserin sonunda AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Mustafa Ceceli'ye teşekkür plaketi verirken, Kaymakam Kapankaya ise sanatçıya ilçeyi tanıtan kitap, Belediye Başkanı Kocaer ise çiçek verdi. Gece, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı
Editör: TE Bilisim