Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve yönetmen Murat Şeker set dışında da sürekli görüşen bir arkadaş grubu olmasına rağmen setin bitmesine memnun olmadılar. Oyuncular çakallar setini çok seviyor... Set süresince çekimlerde çok eğlenen ekip sona bıraktığı zorlu sahneleri çekerek final yaptı.

 

Tüm oyuncular ve teknik ekip son gün, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi...

 

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans “Sıfır Sıkıntı” filmi çekimleri bitti. 5 Aralık’da vizyona girecek olan  filmin üçüncü serisi için geri sayım başladı. 

YönetmenMuratŞeker, Cekimlerin bitmesine ekip olarak uzulduk. Cunku keyifle calistigimiz 4 haftanin sonunda ayrilmak zor geldi herkese. Birlikte calismayi ozlemistik, sifir sikinti filmi belki de bu nedenle yuksek oyuncu performanslarina sahip. Aksiyon sahneleri de isin ekstrasi oldu. Guzel bir film oluyor dedi.

 

ÇAKALLARLA DANS

“SIFIR SIKINTI”

 

“Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy’un da kadroya katılmasıyla Çakallarla Dans  “Sıfır Sıkıntı” çekimleri sürüyor.

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminde arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; yine macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyor…

Filmin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, Sıfır sıkıntı... İsminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. Çakallarla Dans serisinin 3. Filmi olan Sıfır Sıkıntı benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor” dedi.

Çakallarla Dans serisinin 3. Filmi olan, Çakallarla Dans “Sıfır Sıkıntı”nın 5 Aralık 2014 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor…

Editör: TE Bilisim