Müzik dünyasının gizli kahramanı Levent Conker, hareketli ve çok eğlenceli yeni şarkısı Bana Para Lazımile adeta hepimizin ortak derdine ses oluyor! Neşeli melodisi ve sözleriyle daha ilk dinleyişte dillere dolanan, Zafer Cımbıl imzalı bestenin dinleyiciyle buluşma hikâyesi ise en az şarkının kendisi kadar eğlenceli. Levent Conker’in “Bana Para Lazım” adlı yeni şarkısı tüm dijital platformlarda, klibiyse YouTube üzerinden dinleyicilerle buluşuyor.

Levent Conker, Sibel Tüzün’e vokal yaparak başladığı müzik kariyerinde Fatih Erkoç, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu gibi birçok ünlü sanatçıya canlı performanslarında vokalde eşlik etti ve çeşitli sanatçıların albümlerinde vokalist olarak yer aldı. Arkadaşı Tayfun Duygulu ve rahmetli Kayahan’ın destekleriyle 1996 yılında “Avareyim” adlı albümünü çıkaran Conker, o günden bu yana sahne çalışmalarına devam etti. Müzisyen kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin en deneyimli ve başarılı piyano akordörü olan Levent Conker, şimdi de yepyeni şarkısı “Bana Para Lazım”ı müzikseverlerle buluşturuyor.

Eğlenceli melodisiyle her dinleyenin diline kolayca dolanan “Bana Para Lazım”ın sözleri, ekonomik şartların giderek zorlaştığı bugünlerde adeta herkesin hislerine tercüman oluyor. Sözü ve müziği Zafer Cımbıl’a ait olan şarkının Levent Conker tarafından seslendirilerek dinleyiciye ulaşma hikâyesi de en az şarkının kendisi kadar eğlenceli. Levent Conker, aynı zamanda eski dostu olan ve ünlü sanatçılara verdiği eserlerle tanınan besteci Zafer Cımbıl’ın bir dost meclisinde seslendirdiği “Bana Para Lazım”a âşık olur ama bunu besteciye söyleyemez. Birkaç yıl önce Conker’in sorması üzerine Cımbıl, şarkıyı seslendirdiğini ve hatta bir de klip çektiğini söyler. 2021 yılının ortalarında, parçayı ve klibi yayınlamadığını fark eden Zafer Cımbıl şarkıyı, muvafakatnameyle birlikte Levent Conker’e yollar. Cımbıl, sözleşmede gelirle ilgili bölüme ise “Kazanırsan bana da yolla. Zira bana da para lazım,” yazar.

 

Levent Conker’in Maximusic Production etiketiyle yayınlanan yeni şarkısı “Bana Para Lazım” tüm dijital platformlarda, klibi ise YouTube’da!

 

LEVENT CONKER HAKKINDA

MİCHAELA ASTRO ÖNGÖRÜLERİYLE 2024 GELİYOR MİCHAELA ASTRO ÖNGÖRÜLERİYLE 2024 GELİYOR

Levent Conker, 7 Mayıs 1960’ta Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir'de tamamladı. Lise sonrası Ankara Devlet Konservatuarı’nı kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde çalışmaya başladı. Abisi Halit Conker’in de katkılarıyla müziğe olan ilgisini Sibel Tüzün’e vokal yaparak başlattı. Tanındıkça, çeşitli sanatçıların kaset ve CD’lerinde vokallerde tercih edildi. Fatih Erkoç, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu gibi tanınmış sanatçılara canlı performanslarında vokal yaptı. Gelen bir teklif üzerine, kendi CD’si için çalışmalara başladı. Arkadaşı Tayfun ve rahmetli Kayahan’ın da destekleriyle 1996 yılında “Avareyim” adlı albümünü çıkardı. O günden bu yana çeşitli sahne çalışmalarında yer aldı. Hayatındaki çeşitli dönemlerden sonra sevgili arkadaşı ve “toprağı” Zafer Cımbıl’ın kendisine verdiği “Bana Para Lazım” adlı single ile piyasaya geri döndü. Hakan Yeşilkaya, Aycan Teztel ve Emre Önbayraktar’ın destekleriyle yeni albümüne soyundu. Stüdyo çalışmaları devam etmektedir. 
Editör: TE Bilisim