Televizyon ve sinemanın birçok önemli ismi tiyatro sahnelerinden ekranlara transfer olurken bir isim var ki her kesten büyük oynuyor.

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen aldığı eğitimler ve oynadığı oyunlardaki başarılarıyla Nihan Demirelli hızlı adımlarla geliyor. Galileo Galilei İtalyan Lisesinden sonra başarılı okul yaşantısını İstanbul Bilgi Üniversitesinde sürdüren Nihan Demirelli, New York Film Academy  (Özay Fecht kamera önü oyunculuk), Basad (Bakirkoy Sanatçılar Derneği) , Joker Store, Müjdat Gezen Actor Studio gibi kuruluşlardan da oyunculuk sertifikasını aldı. 2005 yılından beri tiyatro sahnelerinde olan Nihan Demirelli, kendi tiyatrosunu kurmanın planlarını yapıyor. Temmuz ayı içerisinde komedi tarzında iki kişilik bir oyunu kış sezonunda sahneye koymak için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen oyuncu “En büyük arzum en kısa zamanda kendi tiyatromu kurmak” dedi.

18 yaşına yeni girmiş olmasına rağmen hedeflerini büyük tutan önemli bir oyuncu olma yolunda yeni bir isim renkli dünyaya geliyor.

Editör: TE Bilisim