YENİ NESİL KÜLTÜR GİRİŞİMİ THINK HOUSE’TAN FIRAT DEVECİOĞLU ile FELSEFE TERAPİSİ, 22 MART’TA HEM FİZİKSEL HEM DE ÇEVRİMİÇİ ORTAMDA!

 

Yeni nesil kültür girişimi THINK House, düşünce dünyasına evrensel nitelikte katkı sunan tiyatro oyunlarını, gösterileri, eğitim ve seminerleri meraklılarıyla buluşturuyor. Fırat Devecioğlu’nun düzenlediği, varoluşçu felsefe birikiminden beslenen ve katılımcılarda köklü, olumlu izler bırakan Felsefe Terapisi, 22 Mart Çarşamba akşamı saat 20.30’da THINK House’ta gerçekleşecek. Hem THINK House’ta fiziksel olarak hem de çevrimiçi ortamda katılımın mümkün olduğu Fırat Devecioğlu ile Felsefe Terapisi’nin biletleri Biletix’te!

Şehrin merkezinde sahne, atölye ve co-working (ortak çalışma) alanı olmak üzere üç faaliyet alanında İstanbulluları ağırlayan THINK House, tiyatro oyunlarının yanı sıra felsefe, edebiyat ve psikoloji dünyasını sahiplenen geniş bir atölye programına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de ilk kez psikofelsefe atölyelerini başlatan THINK House, Fırat Devecioğlu ile Felsefe Terapisi’nde katılımcılarını varoluşçu düşünürler Kafka, Sartre, Nietzsche ve Camus rehberliğinde sıradışı bir düşünce yolculuğuna davet ediyor. THINK House’un kurucusu yazar, eğitmen, yönetmen, yapımcı ve kültür girişimcisi Fırat Devecioğlu’nun gerçekleştirdiği atölye çalışması, felsefenin ruha şifa olmasının, özgür ve sevinç dolu bir yaşam sağlamanın yollarını arıyor. Yaşadığımız problemleri aşmada en önemli yardımcımız olan “bilgelik” kavramı etrafında oluşturulan Felsefe Terapisi, derin ve çok yönlü düşüncelerin insan doğasını iyileştiren gücüne odaklanarak hayatın, birey için anlamının keşfedilmesine yönelik düşünsel bir yolculuk sunuyor.

Felsefe Terapisi, düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen ya da hayat yolculuğunda yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyen bireyler için olduğu kadar çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri, içerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar, psikologlar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller için de yeni düşünce alanlarının kapılarını aralıyor.

22 Mart 2023 Çarşamba akşamı 20.30-22.30 saatleri arasında THINK House’ta düzenlenecek Fırat Devecioğlu ile Felsefe Terapisi’ne hem fiziki hem de çevrimiçi ortamda katılım için biletler Biletix’ten temin edilebilir.


Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler... Çubuklu Silolar'da çocuklara atölyeler...

THINK HOUSE HAKKINDA

THINK House şehrin merkezinde, sahne, atölye ve co-working (ortak çalışma) olmak üzere üç faaliyet alanında sanatseverlerle buluşuyor. Türkiye’de ilk kez psikofelsefe atölyeleri başlatarak kaydadeğer bir kültür hareketine imza atan THINK House, felsefe, edebiyat ve psikoloji dünyasını sahiplenen programlarını, klasik atölye anlayışından çıkararak birer sosyo-gösteriye dönüştürüyor. Tümü Türkiye'de ilk kez yapılıyor. THINK House’un yaratıcı ofisi, etkinlik zamanı dışında bir co-working (ortak çalışma) alanı olarak kullanılıyor. Sessiz, sakin bir çalışma alanı arayanlar için en iyi alternatifi sunuyor. 
Editör: TE Bilisim