Farklı müzik türlerindeki birçok dünya starının şehrin farklı bölgelerindeki mekanlarda  sahne alacakları konserler, festivaller ve partilerle bu sene İstanbul’un ve Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturacak; Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com'u takipte kalın!

 

İngiliz indie pop grubu The XX, 2008 de daha lisedeyken genç yetenekler Romy Madley Croft, Oliver Sim, Baria Qureshi ve Jamie Smith tarafından kuruldu. Büyüleyici ve ilk kez dinleyenleri cezbeden bir tarzı olan bu grup R&B ve klasik alternatif rock müziğinden etkilenmiştir.

 

Croft ve Sim’in vokalleri üzerine kurulu duygu yüklü ve ruhani tarzda indie rock yapan grup, 2009’da eleştirmenler ve hayranlar arasında büyük heyecan yaratan "Crystalised" single’ı ile ortaya çıktı. İlk albümleri “XX” Ağustos 2009’da yayınlandı. Albüm 2009’ da Yılın Albümleri ödülleri arasında yerini almakla beraber The Guardian’da bir numara ve NME de ikinci sırada yer aldı. 2010’da grup bu albümleri ile Mercury Müzik Ödülü’ne de sahip olarak başarılarına bir yenisini ekledi. Grubun 2. albümü “Co-Exist” ise 10 Eylül 2012 de yayınlanmıştır.

 

The XX seneye piyasaya sürmeyi planladıkları üçüncü albümleri için demo kayıtları için şimdiden stüdyoda yerlarını aldılar. Yayınlanan ilk iki albümleri de Londra da yazılıp kaydedilmesine rağmen üçüncü albümleri için seyahat ederken çalışarak daha farklı bir yaklaşım kullanmayı tercih eden grup, geçtiğimiz sezon Berlin, Lisbon ve Londra’daki birçok festivalde sahne almıştır.

 

- 14 yaş ve altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.

- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.

- Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.

- Organizasyon şirketi Uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

 

Parkorman

 

Tarihler: 07 Ağustos 2013 Çarşamba Saat 18:00

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Ücret: Sahne Önü Ayakta - 100.00 TL Vodafone Saha İçi Ayakta - 60.00 TL Öğrenci Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:  0216 556 98 00  Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

 

Web Adresi: www.parkorman.net

Editör: TE Bilisim