Yüzyıllarca İstanbul için söylenmiş o kadar çok şey var ki… Her dönem sanata ve sanatçıya ışık olmuş, hakkında kitaplar, şarkılar, şiirler yazılmış, gelmiş geçmiş birçok ressam onu resmetmiş… VENÜS Sanat Galerisi’de yeni sezonu  ‘İSTANBUL’ adlı karma sergi ile açıyor.



15 –30 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergi farklı disiplinlerde çalışılmış İstanbul temalı resimleri içeriyor.



36 Sanatçının katılımıyla gerçekleşecek sergide eserleri yer alan sanatçılar;  Ahmet OĞRAŞ, Asuman AKYÜREK, Bayram YILDIZ, Binnur ÇAVUŞOĞLU, Bülbül SAN, Celal ÖZCAN, Ceyda HÜSEYİNOĞLU, Eylül DURU, Esra GENÇ, Feriha GÖKÇEN ÖZSARIKAMIŞ, Fikret TUNALI, Günsu SARAÇOĞLU, Hakime GÜLSOY, Haşim CAN, Hicran ALİOĞLU, Melek USLU SAHAN,  Murat SÖNMEZ, Mücella AŞKAN, Natali AYDAR, Nermin KAMIŞOĞLU, Nilgün KURTULUŞ, Nurgül ÖZKESER, Onur ARAS, Neşe KALINBACAK, Pervin ÖZEN, Saliha GÜMÜŞ, Selin ULUSOY, Semahat ÇIN, Sema ÇAMOĞLU SOYSAL, Sevgi ÜNAL, Sevil SAĞLAM TEKİN, Suna ATALI ER, Süha ÖZKORAL, Z. Nesligül ERYILDIRIM, Zerrin ÜSTEK KARAGÖZ, Zeynep Deniz ÖZMEN’ dir.
Editör: TE Bilisim