Franz Kafka’nın “Dönüşüm” eserinden Tiyatro Ansambl tarafından Onur Atacan’ın rejisiyle tiyatro sahnelerine taşınan “Dönüşüm-Samsa”, İzmir, İstanbul ve Ankaralı tiyatro severlerle buluşacak. Oyunun biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı lider etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa çıktı.

Franz Kafka'nın “Dönüşüm” adlı eserinden Tiyatro Ansambl tarafından sahneye uyarlanan “Dönüşüm-Samsa”, İzmir, İstanbul ve Ankaralı tiyatro severlerle buluşuyor.  18 Mart’ta İzmir Sanat Kültür Merkezi ve 24 Mart’ta Kemeraltı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde İzmir’de sahnelenecek oyun, 26 Mart’ta Profilo Kültür Merkezi’nde İstanbul’da perde açacak. Ankara seyircisi ise 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi’nde oyunu izleyebilecek. Oyunun biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı lider etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satın alınabiliyor.

Türkiye'nin ilk Goncourt Seçimi sonuçlandı Türkiye'nin ilk Goncourt Seçimi sonuçlandı
Kafka’nın “Dönüşüm”ü, M. Onur Atacan’ın yönetmenliğinde, “Fareler ve İnsanlar”, “Guguk Kuşu”, “Hayvan Çiftliği”, “Sineklerin Tanrısı” ve “Sizi Tanıyorum” gibi ödüllü oyunlarıyla tanınan Tiyatro Ansambl tarafından bir kez daha sahneye taşınıyor. Oyunun oyuncu kadrosunda Tuğçe Elmas, Binali Keskin, Meriç Şahin, Ece Uyar, Elif Tanınmış, Simge Akyel, Yağmur Akçay ve Onur Atacan gibi isimler yer alıyor. 
Editör: TE Bilisim