KüçükÇiftlik Park’ın, kültür sanata ve tiyatro sanatının güçlenmesine destek vermek amacıyla büyük bir yatırım yaparak hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda üçüncü sezon başlıyor! KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mey|Diageo kurumsal desteği ve URU organizasyonu ile gerçekleşecek KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbulluları yıldızların altında tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturacak. 22-23 Haziran’da Erdal Beşikçioğlu’nun çok beğenilen oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile başlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, Cem Davran’ın pandemi döneminde büyük emek vererek kurduğu Davran Tiyatrosu’nun “SAMANYOLU’nu bilir misiniz?” adlı yeni oyununun 6 Temmuz’daki ilk açıkhava gösterimiyle devam edecek. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, yaz boyunca en başarılı tiyatro gruplarının en sevilen oyunlarının yer aldığı programıyla bir kez daha hem tiyatroların hem de tiyatroseverlerin nefes almasını sağlayacak.

 

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park, 2020 yazında hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’yla, pandemi nedeniyle çok zor günler geçiren tiyatrolara iki sezon boyunca adeta can suyu oldu. 2020 ve 2021’in açıkhava sezonlarında toplam 21 farklı tiyatro ekibinin 37 temsili, 20 bine yakın seyirciyle buluştu. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, tiyatrolara yarattığı desteğin yanı sıra program kapsamında binlerce kişiyi istihdam ederek tüm sektöre önemli ölçüde gelir sağladı.

 

İLK OYUN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NDAN

 

Tiyatro Ak’la Kara'dan ölümsüz eser Tiyatro Ak’la Kara'dan ölümsüz eser

Yemyeşil huzurlu bahçe ortamıyla İstanbulluların yaz aylarındaki kaçış noktası haline gelen KüçükÇiftlik Bahçe, tiyatro perdelerini üçüncü kez açmak için gün sayıyor. 

Yaz ayları boyunca birçok sevilen tiyatro grubunu tam kapsamlı sahnesinde ağırlayacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun 2022 sezonunda program, Tatbikat Sahnesi’nin kült oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile açılacak. Erdal Beşikçioğlu, muhteşem oyunculuğu ve tükenmeyen enerjisiyle çok beğenilen “Bir Delinin Hatıra Defteri”ni 22 Haziran 2022 Çarşamba ve 23 Haziran 2022 Perşembe akşamları KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahneleyecek.


İDDİALI YAPIMLAR BAHÇE TİYATROSU’NDA


Müjdat Gezen Tiyatrosu’
ndan “Baba-Kız”, Davran Tiyatrosu’ndan “SAMANYOLU’nu bilir misiniz?”, Tatbikat Sahnesi’nden “Küvetteki Gelinler” ve “Acting”, Tiyatro Hemhal’den “Sevgili Arsız Ölüm Dirmit”, Semaver Kumpanya’dan “Cimri” ve “Kuşlar”, Gate Production’dan “Sır”, DasDas’tan “Ağaçtaki Kız” gibi daha birçok iddialı yapıma ev sahipliği yapacak olan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun zengin ve renkli programının diğer oyunları ise ilerleyen günlerde açıklanacak. Başlama saati 21.00 olan oyunların biletleri online olarak Biletix’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilecek.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2022 Programı

22-23 Haziran           Bir Delinin Hatıra Defteri – Tatbikat Sahnesi

6 Temmuz     SAMANYOLU’nu bilir misiniz? – Davran Tiyatrosu

7 Temmuz     Sevgili Arsız Ölüm Dirmit – Tiyatro Hemhal

20 Temmuz   Cimri – Semaver Kumpanya

21 Temmuz   Sır – Gate Production

27 Temmuz   Cimri – Semaver Kumpanya

11 Ağustos    Ağaçtaki Kız – Dasdas

18 Ağustos    Kuşlar – Semaver Kumpanya

24 Ağustos    Küvetteki Gelinler – Tatbikat Sahnesi    

25 Ağustos    Acting – Tatbikat Sahnesi

31 Ağustos    Baba-Kız – Müjdat Gezen Tiyatrosu

 

*Programın diğer oyunları ilerleyen günlerde açıklanacak. 
Editör: TE Bilisim