Yeşim Ceren Bozoğlu önderliğinde Türkiye’nin en iyi oyuncularını yetiştirmeye aday orjinal bir oyunculuk atölyesi kuruldu: Atölye 1314.

Her şartta oynayabilecek, vizyoner, sete çıktığında dizleri titremeyecek oyuncular yetiştirme amacında olan Atölye 1314, uluslararası alanda geçerli oyunculuk metotlarını Türkiyenin sektörel gerçekleri ile birleştirerek eğitim verecek.


“Kameraönü oyunculuk”, “hızlandırılmış konservatuara hazırlık”, “temel tiyatro eğitimi”, “hobi oyunculuk sınıfı” “audition’a hazırlık”, “ileri oyunculuk teknikleri” gibi atölyeler ile kurulan Atölye1314’ün ilk sınıfları 1 Temmuz’da başlayacak.

Güleryüzlü, motive edici, sektör odaklı ve disiplinli bir anlayışı belirleyen atölyede Yeşim Ceren Bozoğlu, Semah Tuğsel, Yeşim Özsoy Gülan ve Kerem Kupacı gibi sektörde bilfiil çalışan eğitmenler ders verecek.

Karaköy’de Tarihi Ceneviz Evi’nde kurulan oyunculuk atölyesine www.oyunculukatolyesi.com yada 02122575499 ‘dan ulaşılabiliyor.

Atölye 1314’ün çözüm ortakları arasında cast ajansları, yurtdışındaki oyunculuk okulları, dil kursları, yapım şirketleri de bulunuyor.

 

Editör: TE Bilisim