Sergide Ömer MUZ ve Atölye çalışmalarına devam eden ; Ayla TURAN, Bige CÖN, Lale ALTAY, Leda KAZANCIYAN, Mücella AŞKAN, Saliha GÜMÜŞ, Selmin KAYMAKÇI, Sevil DUMAN, Sevil TEKİN, Zerrin KARAGÖZ ve Zeynep Nesligül ERYILDIRIM’ın 60 Adet çalışması bulunmaktadır.

Ömer Muz, 1977 yılından başlayarak çeşitli medya kuruluşlarında grafiker ressam ve karikatürist olarak yer aldı. Sonraki yıllarda yurt dışındaki farklı yayın kuruluşlarının çıkarttığı yayınlara kapak illüstrasyonları ve çizgi romanlar yapmaya başlamıştır.



Sanatçı yapıtlarını güçlü ve sağlam tekniğinin yanı sıra empresyonist bir tavırla belgesel tadında yorumlamaktadır .Ömer Muz, izleyiciye çocukluk yıllarından beri aşığı olduğu İstanbul’a duyarlı fırçasıyla dokunarak sımsıcak ve samimi bir anlatım sunuyor. Sultanahmet’teki eski evler özellikle eskiİstanbul’un otantik dokusunu simgeleyen Zeyrek sokakları Balat’ta ve sur içindeki evler Haliç’te takalar gibi çocukluk anılarında yer eden görünümleri akıcı ve saydam renk değerleri içeren başarılı bir suluboya tekniği yansıtmaktadır.



Sanatçı kendi atölyesinde çalışmalarını sürdürürken aynı zamanda da Kadıköy Göztepe’de bulunan Hobi Sanat Merkezi’nde suluboya dersleri vermektedir.



Hobi Sanat Merkezi

Mustafa Kaya Sokak No 2-A Göztepe-Kadıköy

Tel: 0216 565 3572

www.hobisanatmerkezi.com

Editör: TE Bilisim