Tasarım ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ve markalarını aynı çatı altında buluşturan, tasarım meraklılarına çok özel armağan alternatifleri sunan İKSV Tasarım Mağazası, 31 Ocak 2015 tarihinden itibaren tamamen internete taşınıyor ve yalnızca online alışveriş hizmeti sunmaya başlıyor. 

Daha önce, vakfın çalışmalarını sürdürdüğü Nejat Eczacıbaşı Binası'nın giriş katında yer alan
mağaza bünyesindeki koleksiyonlar bundan böyle www.iksvtasarim.com  ve www.bonvagon.com adreslerinden temin edilebilecek. Koleksiyondan küçük bir seçkiye, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Old Bazaar Mağazası’ndan da ulaşabilecek.

İKSV Tasarım Mağazası, Abidin Dino, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Mustafa Pilevneli, Aliye Berger, Tan Oral, Kezban Arca Batıbeki ve Devrim Erbil gibi Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının eserlerini tasarımla buluşturan uygulamaların yanı sıra zengin koleksiyonuyla hem uluslararası tasarım ödüllü hem de genç nesil tasarımcıların ürünlerini bir arada sergiliyor. 

Türkiye’de ilk defa MoMA Design Store ürünlerinin satışa sunulduğu İKSV Tasarım Mağazası ayrıca dünyanın dört bir yanından farklı tasarımlardan oluşan bir seçkiye de ev sahipliği yapıyor. 

İKSV Tasarım Mağazası'ndan yapılan her alışveriş kültür ve sanata destek oluyor.
Editör: TE Bilisim