2021 yılı değerlendirmesi kapsamında hazırladığı programlarla ilgili Küpçüoğlu; “Pandemi döneminde kendi youTube kanalımı aktif hale getirerek program yapmaya başladım. Başlangıçta amacım, sadece alanında tecrübeli isimleri kayıt altına alarak bir arşiv oluşturmaktı. Kısa zamanda katılımcıların ve izleyicilerin ilgisiyle program büyük bir görmeye başladı ve güncel sanat olaylarını da izleyerek yayınlar yapmaya başladım. 2021 yılını genel bir perspektifle konusunda tecrübeli konuklarla değerlendirmek ve son iki yılda yaşadığımız olağanüstü durumdan ötürü, tarihe bir kayıt bırakmak istedim.

2021 yılında yayıncılık ve edebiyat alanındaki süreçleri Hürriyet Gazetesi yazarı Sayım Çınar’la, Sinema alanındaki değerlendirmeleri Posta Gazetesi sinema yazarı Kerem Akça ile konuştuk. Pandemi dönemi ile kullanımını yaygınlaşan Dijital Platformlar ve Sosyal Medya konusunu Medya Akademi Kurucusu ve Dijital Pazarlama Uzmanı Okan Yüksel ve Sanat Alanındaki Yansımaları mikado Dijital İletişim Ajansının Kurucusu ve Ressam Günsu Saraçoğlu ile değerlendirdik. Pandemi döneminde iletişim ve yayıncılık platformları arasında popüler hale gelen “Podcast“ ile ilgili Medya Akademi Genel Müdürü ve Haber Spikeri Elif Akın Yüksel‘den öğreneceğiz.

Her hafta pazartesi günü “Hülya Küpçüoğlu” youTube kanalında yayınlanan 2021 yılını değerlendireceğimiz programları ve daha fazlasını izleyebilirsiniz. Tüm sanatseverleri bireysel çabalar ve çeşitli bireysel desteklerle yürütülen bu sanat kanalına sahip çıkmaya davet ediyorum.” sözleriyle düşüncelerini anlattı.

Hülya Küpçüoğlu youTube kanalı mikado Dijital İletişim Ajansı işbirliğiyle sürdürülmektedir.

Hülya Küpçüoğlu’nun yayınlarını ilgili linkten inceleyip, izleyebilirsiniz.

Arşiv Niteliği Taşıyan Belgesel! Arşiv Niteliği Taşıyan Belgesel!

https://www.youtube.com/channel/UCIij22pZoKPG26dSm_rC57w

Editör: TE Bilisim