Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Uğur, Tuba Ünsal ve Galip Erdal’ın paylaştığı ve 13 Aralık’ta Zorlu Center PSM de prömiyerini gerçekleştiren “Guguk Kuşu” adlı oyunun son sahnelerinde düşerek ayak bileğini kıran Galip Erdal, Florence Nightingale Hastanesi’ne kaldırılarak dün sabaha karşı ameliyata alındı.

Bir akıl hastanesinde geçen oyunun son sahnelerine doğru düşen ve ayak bileğini kıran ancak hiç kimsenin anlamadığı bir şekilde rolünü büyük bir ustalıkla sürdürerek selama çıkan usta oyuncu Galip Erdal, 
“Prömiyerde başıma gelen bu kazadan dolayı son derece üzgünüm. O an acıyı hissetmedim ve aklımdaki tek şey selama kadar kimseye hissettirmeden sahnelerimi tamamlamaktı. 1 ay kadar sahneden uzak kalacağım. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim beni yalnız bırakmadılar” dedi.



Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun en iddialı oyunlarından biri olan Guguk Kuşu’nun ilk oyununda yaşanan bu durum nedeniyle 17 Aralık Çarşamba akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun iptal edildi.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu adına Kerem Alışık, “ Öncelikle oyuncumuz Galip Erdal’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İzleyenler arasındaydım ama ayak bileğindeki kırıklara rağmen izleyici olarak hiçbir şeyi fark etmedik. Doktorlar Galip Erdal’ın 1 ay kadar tiyatro sahnesinde olamayacağını söyledi. Bu nedenle bu süreçte yine çok değerli tiyatro oyuncularından biri olan Bahattin Doğan Reis Bromden karakterini canlandıracak” dedi. 

OYUN PROGRAMI

17 ARALIK ATAKÖY YUNUS EMRE K.M 20.30 (İPTAL)

20 ARALIK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

25 ARALIK KOZZY SAAT 20.30

27 ARALIK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

10 OCAK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

11 OCAK CKM SAT 16.00

17 OCAK ZORLU CENTER PSM SAAT 20.30

Editör: TE Bilisim