Öğrencilere unutamayacakları bir ortamda eğitim alma imkânı sunan Famelog Academy’nin düzenlediği Temel Oyunculuk Eğitimi’nin yeni dönemi 9 Şubat’ta başlayacak. Tuğçe Tanış ve Nilay Erdönmez’in ders vereceği eğitimler, 12 hafta boyunca her Cumartesi–Pazar, 15.00–18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Usta yönetmen Ömer Faruk Sorak’ın ve hem ulusal hem de uluslararası pek çok başarılı projeye imza atan ödüllü cast direktörü Harika Uygur’un mentörlük ettiği Famelog Academy; oyunculuktan senaryo yazarlığına, sanat yönetmenliğinden fotoğrafçılığa birçok alanda uzun süreli eğitimler veriyor ve atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Akademi, gerek Türkiye’de gerekse global düzeyde medya, eğlence ve sanat alanlarında standartları yükseltmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin en önemli, tarihi ve artistik platosu olan Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy, öğrencilere benzersiz bir ortamda eğitim alma fırsatı sunuyor. Pek çok dizi ve filmin set ortamına da tanıklık edebilen öğrenciler, her biri alanında uzman ve öncü isimler tarafından edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökme şansı elde ederken profesyonel hayata da hazırlanıyor.

Famelog Academy’nin düzenlediği Temel Oyunculuk Eğitimi’nin yeni dönemi, Tuğçe Tanış ve Nilay Erdönmez’in eğitmenliğinde 9 Şubat 2019 Cumartesi günü başlayacak. Cumartesi ve Pazar günleri 15.00–18.00 saatleri arasında gerçekleşecek dersler, toplam 12 hafta sürecek. Öğrencilerin ön görüşme ile kabul edildiği Temel Oyunculuk Eğitimi, 17 yaş ve üstü katılımcılara açık.

Katılımcılar, Cumartesi günleri Tuğçe Tanış’tan Oyunculuk Başlangıç Eğitimleri’ni alacaklar. Derslerde, oyuncunun sahne üzerindeki gerginliğini ve engellerini farketmesi; gerginlikle baş etme ve özgürleşme egzersizleri; duyusal farkındalık; duyusal keşif ve duyu belleğinin uygulanması; dürtüleri takip ederek bedensel forma ulaştırma ve öğrenilenlerin monologa uygulanması üzerine çalışmalar yapılacak. Pazar günleri Nilay Erdönmez’in vereceği Diksiyon ve Etkili Konuşma Eğitimleri’nde ise öğrenciler ses–nefes kullanımı, diksiyon, fonetik, tonlama, vurgu, artikülasyon, entonasyon ve beden dili üzerine çalışacaklar.

Temel Oyunculuk Eğitimi’ni alan ve değerlendirmeler sonucunda uygun görülen öğrencilerin, Famelog Academy’de gerçekleşen Barış Kışlak ile Chubbuck Metot’a Giriş eğitimlerine başlama imkânı da bulunuyor.