LAB.'ın Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sahnelediği yönetmenliğini  Alp Ataman’ın yaptığı, ünlü yazar Albert Camus’un kolajından Anıl Nişancalı ve Alp Ataman’ın Türkçe’ye uyarladığı ‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’ adlı oyunda üç farklı karakteri canlandıran Esvet Şahin başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekti. Yasemin Kay Allen, Armağan Oğuz, Büşra Çulha, Aykut Yılmaz, Berk Cöngevel, Gülçin Yiğit, Polen Kızılaslan, Yağmur Yahşi, Yavuzhan Doğan ve Zeliha Gürsoy ile başrolleri paylaşan Esvet Şahin yeni oyunuyla izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor.



Seyircilerin tabureler üzerinde seyrettiği  interaktif oyunda, Armağan Oğuz (Jan) ve Yasemin Kay Allen (Martha) iki kardeşi oynuyor. Taş Mektep adlı sinema filminde başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Esvet Şahin ‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’ adlı tiyatro oyununda üç farklı rolü canlandırıyor. Esvet Şahin, ilk olarak oyunda Huzurevi Müdürü olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.  Daha sonra canlandırdığı korkak polis rolüyle dikkatleri üzerine çeken Esvet Şahin, Raymond’u tokatlıyarak izleyiciyi şaşırtıyor. Son olarak izleyicinin karşısına Savcı karakteriyle çıkan Esvet Şahin oyunda başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Aynı zamanda ‘Sol Yanım’ adlı sinema filminin senaryosunu yazan Esvet Şahin, tiyatro, sinema ve dizi projelerinin aranan yüzü olmayı başardı.

Daha önce Adab-ı Muaşeret, Taş Mektep ve Zaman Makinası 1973’de rol alan Esvet Şahin, Armağan Oğuz ve Yasemin Kay Allen ile birlikte Albert Camus kolajından Türkçeye uyarlanan ‘Cinayet ile İlgili Tatlı Hayaller’ adlı oyunla Çarşamba akşamları 20.00’de Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde sevenleriyle buluşuyor.
Editör: TE Bilisim