“EĞLENCELİ CİNAYETLER KUMPANYASI” 28 MAYIS’TA ETİLER MY CABARET’DE

Okan Bayülgen'in yönetmenliğini yaptığı, Selin Atasoy'un senryosunu yazdığı  ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’  28 Mayıs Perşembe akşamı Etiler My Cabaret'de seyircilerle buluşuyor.



Seyircilerin de interaktif olarak katılım sağladığı oyun, aynı zamanda yemekli ve perde aralarında herkesin sevdiği süpriz şarkıcılar çıkıyor. Oyunda Ayçin İnci seksapeli ile erkekleri büyüleyen bir yaşam koçunu canlandırıyor. Oyunun devamında seyircileri bu karakterle ilgili bir sürpriz bekliyor! Gizemi seyirciler çözebilsin diye tabi ki açıklanmıyor. Ayrıca masalara dağıtılan formlardaki soruları doğru bilip, katilin kim olduğunu bulanlara da sürpriz bir ödül var.



‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunda oyuncu Ayçin İnci'nin yanısıra Burcu Kara, Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer, Emrah Kolukısa, Yücel Özeke, Metin Arslan gibi tiyatro ve sinemadan ünlü oyuncular da yer alıyor. Mekandaki herkesin şüpheli olarak görüldüğü oyun, hem işlenen cinayete tanıklık edenlerin tüylerini ürpertiyor, hem de entrikalar ortaya çıktıkça ve karakterlerin birbirlerine sataşmaları yükseldikçe kahkahalara boğuyor. İzleyenlerin heyecanla izlediği bu oyun  Okan Bayülgen'in yönetmenliğinde tüm hızıyla gece boyunca devam ediyor.