'Je taime' şarkısı ile Türkiyede çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve Adagio gibi dünyanın en çok satan Fransızca şarkılarına da imza atan Lara Fabian, İstanbuldaki hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Belçikalı sanatçı, Mustafa Cecelinin 13 Ağustos'ta Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinin özel konuğu

Ceceli ve dünyaca ünlü yıldız Fabian, sözleri Sezen Aksuya, düzenlemesi Ceceliye ait olan Al Götür Beni şarkısını ilk kez müzikseverlerin karşısında Türkçe olarak seslendirecek

2014 yılına "Türkiye Müzik Ödülleri En İyi Erkek Sanatçı" ve "Şarkıları Radyolarda En Çok Çalınan Şarkıcı" ödülleri ile başarılı bir başlangıç yapan Mustafa Ceceli, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu için özel olarak oluşturulan Senfoni Orkestrası eşliğinde dinleyicileri ile buluşacak. Sanatçı,repertuvarında geçmişte yorumladığı birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra bu yıl içinde çıkaracağı yeni albümünde yer alacak şarkıları da ilk kez izleyicilerin beğenisine sunacak.


Yaz akşamında unutulmaz bir konseri izlemek isteyenler 13 Ağustos saat: 21.00i şimdiden not alın

20 milyonu aşkın albüm satışıya dünya çapında en fazla albüm satan kadın sanatçılar arasında olan Lara Fabian; Madonna, Cher ve Mariah Carey gibi dünyaca ünlü yıldızların prodüktörleriyle çalışan ve 2000 yılında çıkardığı ilk İngilizce albümüyle Japonyadan, Amerikaya kadar dünyada bir numara olmuş ve de en çok sevilen kadın şarkı yazarları arasına girmiştir.


AYNI ZAMANDA BİR HOLLYWOOD YILDIZI

Adagio bestesiyle bir efsane haline gelen, I Will Love Again adlı şarkısının remiksleriyle Billboard dans listelerinin zirvesine de yerleşen Fabian, De-lovely filminde bir Hollywood yıldızı olmayı da başardı.


Editör: TE Bilisim