Dünyada ilk defa 1932 yılında Peril At End House, Türkiye ise 1984 yılında Cesetler Ağlamaz adı ile yayımlanan roman revize edilmiş ve orijinal adına uygun olarak Son Ev’deki Tehlike adıyla bir kez daha okuyucuyla buluşuyor!

Agatha Christie’nin 1920’de yaratttığı ve 33 romanının başkahramanı Dedektif Hercule Poirot emekliliğin tadını çıkartırken güzeller güzeli Nick Buckley ile tanışır. Buckley’nin, başına gelen bir dizi kazadan kıl payı kurtulması Poirot’nun dikkatini çeker ve tekrar dedektifliğe soyunur! Acaba Hercule Poirot gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için nasıl bir yol izleyecek?

Agatha Christie’nin ünlü karakteri Hercule Poirot romanı olan Son Ev’deki Tehlike okuyucuya Agatha Christie’nin dâhice zekâsını bir kez daha gösteriyor!

“Gizemin çözümü gerçekten olağanüstü, dâhice!”
                                        Times Literary Supplement

 

 

İngiltere’nin Cornwall sahillerinde emekliliğin tadını çıkaran Hercule Poirot güzeller güzeli Nick Buckley’nin başına gelen bir dizi kazadan kıl payı kurtulduğunu duyunca dedektifliğe tekrar soyunur. Genç kızın arabasının freni boşalmıştır, kayalık yamaçtan aşağı büyük bir kaya parçası tam da yürüdüğü patikaya yuvarlanmıştır, yatağının başucunda asılı ağır tablonun kordonu kopup yatağa düşmüştür.

Bunların üzerine bir de genç kızın şapkasındaki kurşun deliğini fark eden Poirot kıza yardım etmeye karar verir. Acaba olası katili amacına ulaşmadan bulabilecek midir, yoksa olayın gerisinde bambaşka gerçekler mi gizlidir?



YAZAR HAKKINDA

Agatha Christie seksen adet eşsiz polisiye romanıyla, “Polisiye Edebiyatın Kraliçesi” unvanını kazanmıştır. Mary Westmacott takma adıyla altı adet unutulmaz aşk romanı yazmıştır

YAZARIN ALTIN KİTAPLAR’DAKİ DİĞER KİTAPLARI

Cinayetler Kulübü, İskemlede Beş Ceset, Cinayet Alfabesi, Dersimiz Cinayet, Ve Perde İndi, Porsuk Ağacı Cinayeti, Sıfıra Doğru, Beş Küçük Domuz, Hercule Poirot İz Üzerinde, Doğu Ekspresi’nde Cinayet, Briç Masasında Cinayet, On Küçük Zenci, Ölüm Çığlığı, Cinayetler Oteli, Ölüm Diken Üstünde, Noel’de Cinayet, Zehiri Kim Verdi, Fare Kapanı, Filler de Hatırlar, Cesetler Merdiveni, Ölümün Tam Zamanı, Ölüm Oyunu, Işıklar Sönünce, Acı Kahve, Elmayı Yılan Isırdı, Beklenmeyen Misafir, Nil’de Ölüm, Üç Perdelik Cinayet, Roger Ackroyd Cinayeti, Ölüm Meleği, Üç Yanlış Üç Ceset, Kanatların Çağrısı, 16.50 Treni, Şampanyadaki Zehir, Büyük Dörtler, Köşkteki Esrar, Bağdat’a Geldiler, Sonuncu Kurban, Üçüncü Kız, Mavi Trenin Esrarı, Bilinmeyen Hedef, Ölüm Büyüsü, Cenazeden Sonra, Frankfurt Yolcusu, Ölüm Saatleri, Cinayet İlanı, Lord Edgware’i Kim Öldürdü?, Ölümle Randevu, Uyuyan Ölüm, Miss Marple’ın Son Maceraları, Sittaford Malikânesi’nin Gizemi, Hercule’un On İki Görevi, Hayatım; Otobiyografi, Kader Kapısı, Bayan McGinty’nin Ölümü, Kahverengi Elbiseli Adam, Noel Kekinin Gizemi, Suç Ortakları, Esrarengiz Tanık, Sessiz Tanık, Ölüm Adası, Arka Sokaktaki Cinayet, Neden Evans’a Sormadılar?, Sensiz Bir İlkbahar, Güvercinler Arasında Bir Kedi, Şahidin Gözleri

Editör: TE Bilisim