Bedensel bireylerin başlarından geçen olayların mizahi olarak anlatıldığı' Topal Öyküler' kitabının yazarı Ayhan Bahçeli 12 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 17.30'da BJK TV'deki 'Engelsiz Bir Yaşam' programında Ayşe Ünlü'nün konuğu olacak.

Topal Öyküler isimli kitap, ülke genelinde gençlere ve yetişkinlere yönelik olarak engellilerle birlikte yaşama kültürünü artırmak maksadıyla yapılan araştırmalar sonucu bedensel engelli bir yazar olan Ayhan Bahçeli tarafından hazırlanmıştır. Eser, yaşanmış olaylardan, mizah ve ibret dolu hatıralardan oluşmaktadır.

Bu kitap, toplumda tam olarak adını alamamış, çok bilindik, çok tanıdık ve yıllarca hep yanlış tanıtılmış, farklı insanların ve bu farklı insanlarla birlikte yaşayan insanların "kimi zaman mizah kimi zaman düşündüren kimi zaman da hüzünlendiren yaşanmış öykülerini" anlatıyor. Kavramın yaşantı içerisindeki engelleri ortadan kaldırmadığını, sadece ötekileştirdiğini, bunlardan kurtulursak ve anlamaya çalışırsak, aslında birbirimizden hiç farkımızın olmadığını okuyacağız öykülerde.

Kitap Hakkında Neler Dediler?
 
Kenan IŞIK TV Programcısı- Yazar: Ayhan Bahçeli'nin kısa öykülerini okuyunca ister istemez "Kim engelli?", sorusu geliyor aklıma... Küçük, kısa ama o denli çırpıcı olan bu öyküler kulağımıza küpe olsun diye yazılmış sanki... Hiç kaybetmemiz gereken kıymetli bir çift küpe... 
 


 Süleyman SEBA Beşiktaş Spor Kulübü Fahri Başkanı: Beşiktaş formasını giydiğinde ve hala o formayı giyen engellilerde hayatın içinde olduğunu gösteriyorlar. Bu kitap da bana bunu yine hatırlattı. Herkesten tek istediğim engellilere sahip çıkın. 
 

Dr. Haluk SAÇAKLI- Kaliteli Yaşam Danışmanı: Ayhan BAHÇELİ kardeşimizin yazmış olduğu "Topal Öyküler" isimli kitap; bir solukta okuyabileceğiniz hoş bir kitap olmuş. Yazılan her kitabı, evlat gibi görürüm. Yanılmıyorsam Ayhan BAHÇELİ'nin ilk kitabı yani ilk evladı. Umarım evlatlarını çoğaltır da güzel öykülerini okumaya devam ederiz.
 
Editör: TE Bilisim