Gülfim Abla, bomba gibi bir şahsiyet! Yıllarca gençler anlattı o dinledi…

-Ekmek arası patates yemekten bıktım. Kız arkadaşım beni aldatıyor. Ev arkadaşlarım da dahil hepimiz çay, patates, makarna ve ter kokuyoruz. Üniversite bu mu?
-Yavrum benim, bu. Üç aşağı, beş yukarı üniversite bu. Allah zihin açıklığı versin.

Her soruyu aklı yettiğince cevapladı…

-Hiç arkadaşım yok. Çok da mutluyum. Aynen devam edeyim mi?
-Canım yavrum, başka şansın varmış gibi…

Bu sefer Gülfim Abla sazı eline alıyor. Yılların suskunluğunu bozuyor, ne derdi varsa ortaya döküyor, çatır çatır anlatıyor.

“Benim kemik yaşım 67 fakat sıfatım taze. Genetik bir mirasın sefasını sürüyorum. Sürüyordum en azından bugünlere kadar…”

-Ben sana iyi gelmiyorum Gülfim. Ben sana layık değilim.
-Ergen mi var lan senin karşında? Sen kimi kandırıyorsun?
-Münire’ylen barıştık.
(İsme bak? Münire bunun metresidir.)
-Allah senin cezanı vermesin! Şunun ismine bak!

“Az önce içim elime verilmişti. Hiçbir şeye itimadım kalmamıştı artık. Kendi tazyikiyle tenceresinin kapağını fırlatan patlamış mısırlar gibi ben de ıstırap, güç ve öfke topluyordum. Bu benim, telaffuzu zor bir İzlanda yanardağı misali patlayışımın hikâyesidir.”

Meltem Parlak kim?


 

Meltem Parlak? Meltem Parlak kim ya? Neden yazar olarak onun adı geçiyor? Belli ki benim adımı kullanarak bir yerlere gelmek isteyen bir insan! Çakaal!  Yok efendim İstanbul Üniversitesi’nde psikoloji bitirmiş, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmış daa… Bi de tutmuş, Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan gibi çeşitli dizilerde oynamış. Orada da bitmiyor ha! Zaytung‘da editörlük ve haber spikerliği yapmış, efendime söyleyeyim, Şaşaalı Şehir diye roman yazmış daa… Geçeceksin bunları! Meltem Parlak önce insan olsun. Bir düşküne bir bardak su vermiş mi? Benim mahrem hayatımın inceliklerini neden bu kadın anlatıyor?

Benim bugün nereden baksan Twitter’da 244 adet takipçim var! Benim adım Gülfim!

Editör: TE Bilisim