Sizin çocuğunuz da yazmayı seviyor mu? Peki, yazdıklarının anı olarak kalmasını, kitaplığınızda yer almasını ister misiniz? Yazardan Direkt servislerinden biri olan Book Selfie ile çocuklar hikâyelerini, kompozisyonlarını yazıyor, resimlerini tasarlıyor ve kitap olarak ailesi ya da arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Yazdıklarını kitap haline getirmek isteyenler için hazırlanan kullanıcı dostu arayüzüyle Book Selfie, yazma tutkusunu somut olarak eline alabilmek isteyenler için hızlı ve pratik bir yöntem olarak dikkat çekiyor. Ön ve arka kapaklar haricinde en az 4 en fazla 22 sayfalık kitaplar yapılabilen site, basit yönlendirmeler ve görsel desteğiyle çocuklara kitaplarının içini, kapağını tasarlama imkânı da sunuyor.

İster Bir Hikâye İster Birkaçı Birlikte

Çocuğunu yazmakla ilgili teşvik etmek ve onları bu konuda yüreklendirmek isteyen ailelerin sevinçle karşıladığı Book Selfie ile oluşturulan kitaplar bir hikayeden oluşabildiği gibi yazarın birkaç eserini bir arada sunduğu bir seçki olarak da hazırlanabiliyor.

Book Selfie ile yapılan bu kitaplar sadece kişisel kullanım amacı taşıdığı ve satışa sunulmayacağı için ISBN ya da bandrol zorunluluğu taşımıyor, bu da sürecin daha hızlı ve sonuç odaklı ilerlemesini sağlıyor.

Pek Yakında Yetişkinler de Sevdikleri İçin Kitap Yapabilecek

Site kısa bir süre sonra yetişkinler için de kitap servisi vermeye başlayacak. Profesyonel hedefleri olmayan ama yazdıklarını da hatıra olarak saklamak isteyen ya da dostlarıyla paylaşacak olanlar için kitaplarını tasarlayıp tek tuşla baskıya gönderme hizmeti vermeye başlayacak olan sitede yayına hazırlanan kitaplar, 3 hafta içinde sahibine ulaşıyor.