Lezzet Göçünün İzinde… Aile Mirası Reçeteler Lezzet Göçünün İzinde… Aile Mirası Reçeteler
 
Eşitlik, dayanışma, çevre bilinci ve şiddetsizlik konularında çocuklar için hikâyeler üreten ünlü İspanyol yazar ve sanatçı Luis Amavisca’nın yazdığı, Esther G. Madrid’in resimlediği, International Latino Book Awards En İlham Verici Çocuk Kitabı ödülünü alan Bam Bam! Ay’a Bir Şey Oluyor Elif Nihan Akbaş’ın çevirisiyle Küsurat Çocuk etiketiyle raflarda! 
 
Nicholas ellerini silah şekline getirip oyun oynarken, “Bam Bam!” yanlışlıkla Ay’ı vurdu. O da ne? Ay, gökyüzünden düşmeye başladı. Nicholas ve ailesi, karıncalar, kuşlar seferber oldu. Ay, tekrar gökyüzünde olabilecek mi?  
 “Bam bam!”
İnanılmaz bir şey oldu.
Ay, gökyüzünden düşmeye başladı!
 
Oyun zannedilip pek üstünde durulmayan davranışlar çocuklar tarafından zamanla içselleştirilebilir. Bir anlık duygu değişikliği, oyun ve gerçeğin birbirine karışmasına sebep olabilir. Şiddetsizlik ve şiddetsiz iletişim, geleceğin yetişkinlerinin sağlıklı iletişimlerde yer almasını sağlayan temel eğitimlerdendir. Bam Bam! Ay’a Bir Şey Oluyor, duygu ve davranışlarımızın sorumluluğunu almayı, başkalarına zarar verebilecek davranışlarımızı tekrar gözden geçirmeyi anlatan sımsıcak bir hikâye. 
 
Bam Bam! Ay’a Bir Şey Oluyor, +4 yaş ve üzeri çocuklar için kitap satan her yerde! 
 
+4 yaş 
40 sayfa 
Editör: TE Bilisim