Film Arası Dergisi, kısa filmcilere yönelik aylık bir etkinlik başlatıyor. Dergi yönetici ve yazarları ile sürpriz konuklar, Ramazan ayı boyunca kısa filmcilerin filmlerini seyredip, birlikte yorumlayacak.

Film Arası Sinema Dergisi, kısa filmcilerle yönelik önemli bir etkinlik başlatıyor. Dergi, etkinlik kapsamında, kısa filmcilerin çalışmalarından oluşan bir seçki hazırlayarak Ramazan ayı boyunca okumalar düzenleyecek.

SİNEMA YAZARLARI VE SÜRPRİZ KONUKLAR SEYREDECEK

Seçki için belirlenen filmler, Ramazan ayı boyunca iftar sonralarında seyredilecek. Film okumasına Film Arası Dergisi yazarları, kısa filmciler ve davetli sürpriz konuklar katılacak. Günde iki filmin seyredileceği etkinlikte, yazar ve katılımcılar filmi birlikte yorumlayacak.

BAŞVURANLAR ARASINDAN SEÇKİ YAPILACAK

Filmlerini seçki kapsamında izletmek isteyen kısa filmciler, E-posta adresinden gönderecekleri linklerle başvuruda bulunacak. Başvurular arasında seçkiye alınacak filmler, belirlenen tarihlerde programa alınarak derginin web sitesinden duyurulacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kısa filmlerinin seçkide yer almasını isteyen kısa filmciler, internet ortamına yükledikleri filmin adresini (link) derginin e-posta adresine ([email protected]) gönderecek. Etkinlik yetkilileri filmin seçkiye seçildiğine dair bilgi ile birlikte, gösterimin yapılacağı gün, yer ve saat bilgilerini film sahibine iletecek. Filmlerin teslimi için son tarih, 25 Haziran 2014. 

Editör: TE Bilisim