Finale kalan 24 filmin kıyasıya yarıştığı gecede, yaşları 11 – 14 arasında değişen Bilfenli öğrenciler ödüllerini, en sevilen dizi ve film müziklerinin mimarı, sanatçı Mazlum ÇİMEN, oyuncular; Seray GÖZLER, Nazlı TOSUNOĞLU, Fikret KUŞKAN, Murat YILDIRIM, Fulya ZENGİNER ve Fırat TEMİR’den oluşan jüri üyelerinin elinden aldılar.

En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Oyuncu, En İyi Kurgu, En İyi Stop-Motion, Jüri Özel Ödülü, Bilfen Özel Ödülü olmak üzere 9 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu gece, kırmızı halı geçişi ile başladı. Bilfen Esenşehir Kampüsünde gerçekleşen törende yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılımlarından dolayı sertifikaları verilirken yetenekleri ile ön plana çıkan 16 öğrenci ödüllerin sahibi oldu.

 

İyi bir oyuncu olmak için bol bol film izleyin!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla ekranlarda olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım; “Bu gece burada olmak benim için gerçekten çok önemli. Gençlere iyi bir sinemacı olmaları için en büyük tavsiyem bol bol film izlemeleri ve hayata objektif bakabilmeleri” dedi.

 

Hayallerinizin ve tutkularınızın peşinden gidin!

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan ise konuşmasında, “Hayallerinin ve tutkularının peşinden giden bir nesle ihtiyacımız var. Bu nesil sizlersiniz. Bizlere öğretecek çok şeyiniz var. Hepinizi tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum”diyerek genç yeteneklere ödüllerini verdi.

Her bir kategoride ödüllerini tek tek ünlü jüri üyelerinin elinden alan öğrenciler, senaryoları, kurguları, filmleri ve oyunculuklarıyla tüm jüri üyelerinden tam not aldılar. Gece, tüm jüri üyeleri ile öğrencilerin toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

Editör: TE Bilisim