Katadrom Kültür, Sanat ve Sosyal Politikalar Derneği tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen “Uluslararası Changing Perspectives Kısa Film Festivali”, üçüncü yılında 24 – 26 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul-Türkiye, Berlin-Almanya ve Kopenhag – Danimarka’da gerçekleştirilecek.

Dünyanın dört bir yanından üniversite öğrencilerinin yanı sıra birçok kısa filmcinin, “farklı bakış açıları”, üzerine yoğunlaştığı kültürlerarası iletişimin ve “kimlikler”in konu edildiği, bireysel ya da ekip olarak gerçekleştirdikleri yüzün üzerinde kısa filmden oluşan festival programının yanı sıra, bir fotoğraf sergisi ve “kimlik” üzerine çeşitli atölyeler gerçekleştirilecek.

SALT Beyoğlu açık sinema ve Aynalı Geçit Etkinlik Mekanı’nda gerçekleştirilecek ücretsiz gösterimlerin yanı sıra Suriye Pasajı Salon festival sergisine ev sahipliği yapacak.

Geçen yıllarda olduğu gibi yıl boyu özel gösterimlere devam edecek olan festival, bu yılın ilk özel gösterimini Koç Üniversitesinde gerçekleştirecek.

Nisan ayının başında açıklanacak film programı için son başvuru tarihi 23 Mart 2015. Başvurular hakkında detaylı bilgi festivalin resmi web sayfası www.icpsff.com  ya da www.katadromart.com adreslerinden alınabilir.

The 3rd International Changing Perspectives Short Film Festival
3. Uluslararası Farklı Bakış Açıları Kısa Film Festivali
http://icpsff.com
www.katadromart.com
[email protected]
[email protected]
Tel: 0 212 252 49 24
Editör: TE Bilisim