KARANLIK GECE



Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez. Bir gün Ali adında yakışıklı genç bir adam, İshak’ın yaşadığı köye memur olarak atanır. Onun köydeki varlığı İshak’ın kıskançlığa kapılmasına neden olur. Bir süre sonra Ali aniden ortadan kaybolur. Köyde Ali’nin av sırasında kaybolduğu söylentileri çıkar. Ali gerçekten avda mı kaybolmuştur, yoksa onun kaybolmasının İshak ve arkadaşlarıyla bir ilgisi var mıdır?

Yönetmen Özcan Alper

Senarist Özcan Alper, Murat Uyurkulak

Oyuncular: Berkay Ateş, Taner Birsel, Sibel Kekilli

https://youtu.be/zUEeZQAVU3Q

 

ŞEYTAN UYKUDA



Seçkin bir polis biriminin genç bir üyesi olan Camila, tehlikeli bir operasyona dahil olur. Üyelerinin kendilerini yakarak öldürdüğü bir ritüel sırasında müdahele eden Camila'nın vücudunun her yerinde ciddi yanıklar oluşur ve komaya girer. Uzun süren iyileşme sürecinde olan savcı arkadaşı Fatima ve ortağı olan eski erkek arkadaşı Angel yardımcı olur. Ancak gün geçtikçe Camila'nın iyileşmesi beklenirken o, tuhaf davranışlar sergilemeye başlar.

Yönetmen Néstor Sánchez Sotelo

Senarist Hernán Moyano

Oyuncular: Maria Abadi, Jorge Booth, Marco De la O

https://youtu.be/IgqVh3SlTkk

 

OREGON



Oregon, tek bir gün içinde yaşanan olayları konu ediyor. Hayatlarını Bodrum'da geçiren Gaye ve Hakan, yakın arkadaşlarına bir müzik kaseti teslim etmek için İstanbul'a gider. Ancak İstanbul'a gitmeleriyle kendilerini beklenmedik olayların içinde bulurlar. Başlarına gelen olayların ardından Gaye ve Hakan'ın kaseti arkadaşlarına teslim etmesi pek de kolay olmaz.

Yönetmen Kerem Ayan

Senarist Ümit Ünal

15 Mart 2024 vizyonunda yer alan filmler... 15 Mart 2024 vizyonunda yer alan filmler...

Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Aslı İnandık, Nejat İşler

https://youtu.be/nFkS3kUjLts

 

ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA



Elif ve Arkadaşları Kapadokya, Kapadokya'ya okul gezisine giden Elif ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Başarılı geçen bir okul döneminin ardından öğretmen İpek, öğrencilerinin stres atmaları için Kapadokya'ya bir gezi düzenler. Elif ve arkadaşları, Kapadokya'da geçen güzel günün ardından, rehberleri Leyla'nın ateş başında anlatıklarını dinler. Leyla'dan Peribacalarının efsanesini dinleyen çocuklar, böylece gökyüzünde yaşayan Perişler'den haberdar olurlar. Efsaneyi çok seven çocuklar, gökyüzüne çıkıp, Perişler ile tanışmanın hayalini kurar.

Yönetmen İsa Doğmuş, Hasan Tahta, Ömür Elbistanlıoğlu

https://youtu.be/d6sWHCTL_aE

 

BÜYÜK MACERA: HAZİNE PEŞİNDE



Aynı mahallede yaşayan Demir “Gömü” Kaya, Eylül “Maviş” Birgül, Can “Cancan” Kantar, Ali “Muhtar” Kaygısız, mahalledeki tek oyun parkı için Osman “Junior” Akbaba ve yancısı Ali “Ünsüz” Bakan ile mücadele eder. Bu sırada mahallenin zenginlerinden olan kayınpederinin vasiyetini ele geçiren Bekir Akbaba, haksız bir şekilde mahalledeki birçok dükkanı ele geçirir. Bekir son olarak gözünü babaannesi ile birlikte yaşayan Demir'in evlerine diker ve onlardan kısa süre içerisinde evlerinden çıkmalarını ister. Tam da bu sırada eski bir hazine bulan Demir, Maviş, Cancan ve Muhtar ile birlikte buldukları hazinenin de yardımıyla babaannesiyle yaşadığı evi kurtarmaya çalışır.

Yönetmen Ahmet Toklu

Senarist Deniz Tuncay

Oyuncular: Emir Ali Doğrul, Muharrem Türkseven, Güzin Usta

https://youtu.be/fAY-goudRE0

 

MİR: ANKA



Mir: Anka, aldıkları kötü bir haberin ardından, bambaşka gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediyor. Sena ve arkadaşlarının hayatı, Buğra'nın sahafta gezerken eski bir Farsça kitap almasıyla alt üst olur. Bu sırada bir müzisyen grubuna Karnoha cin kabilesinin en azılısı olan Anka musallat olur. Sinan'ın ölüm haberini alan Sena ve arkadaşları, çok geçmeden bambaşka bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen Ekrem Düzgünoğlu

Oyuncular: Simge Can, Ethem Çap, Umut Durmaz

https://youtu.be/i4SRhXyRdqA

 

KURALSIZLAR



Garibong bölgesi toplama operasyonu olaylarından dört yıl sonra Geumcheon Polisinin Büyük Suçlar Birimi'ne, Vietnam'a kaçan bir kaçağı ülkesine geri gönderme görevi verilir. Polis Ma Seok-do, zanlının teslim olma ve ardından Kang Hae-sang adlı korkunç bir katil tarafından işlenen suçları ortaya çıkarma isteğinde bir terslik olduğunu fark eder. Ma ve birimi, iki ülkede araştırmalarına başlar ve Kang'ın geride bıraktığı kanlı ekmek kırıntılarını takip eder.

Yönetmen Lee Sang-yong

Senarist Kim Min-Seong

Oyuncular: Ma Dong-seok, Son Seok-Koo, Gwi-hwa Choi

https://youtu.be/2ZMWwUzj6Nw 
Editör: TE Bilisim