KÖTÜ RUH: UYANIŞ



Kötü Ruh: Uyanış, yıllar içinde birbirlerinden uzaklaşan iki kardeşin hayatına odaklanıyor. Zamanla birbirlerinden uzaklaşan iki kardeş, aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelir. Ancak büyük bir tehlike onları beklemektedir çünkü et yiyen kötü ruhlar canlanmıştır. Kendilerini bir anda büyük bir kabusun içinde bulan iki kardeş, hayatta kalabilmek için farklılıklarının üstesinden gelip, birlikte hareket etmek zorundadır.

Yönetmen Lee Cronin

Senarist Lee Cronin

Oyuncular: Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies

https://youtu.be/xs_iVtGFVHU

 

TANRININ YARATTIKLARI



Tanrının Yarattıkları, bir balıkçı köyünde yaşayan anne ve oğlunun hayatına odaklanıyor. Rüzgarlı bir balıkçı köyünde yaşayan bir anne, yaşanan beklenmedik bir olayın ardından, kendi doğru ve yanlış duygusu ile her şeyden çok sevdiği oğlunu korumak arasında kalır. Kadın, oğlu için söylediği yalanla, hem ailelerini hem de birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan topluluklarını parçalanmakla karşı karşıya bırakır.

Yönetmen Anna Rose Holmer, Saela Davis

Senarist Shane Crowley, Fodhla Cronin O'Reilly

Oyuncular: Emily Watson, Paul Mescal, Aisling Franciosi

https://youtu.be/R1xm1lT-GC4

 

ÜÇLÜ PÜRÜZ



Üçlü Pürüz, evlendiklerini ailelerine söylemedikleri için sahte bir nikah kıymayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor. Fatih ve Eda, ailelerinden gizli bir şekilde evlenir. Çift, evlendikleri ortaya çıkmadan önce, Adana'ya giderek orada sahte bir nikah kıymayı planlar. Bu amaçla da aslında bankacı olan arkadaşları Serhat'tan sahte nikah memuru, Hakan ve Utku'dan da nikah şahidi olmalarını isterler. Hep birlikte Adana'ya doğru yola çıkan grup, yolculuk sırasında arabalarının çalınmasıyla kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulurlar.

Yönetmen Vedat Uyar

Senarist Astigmat Yazı Grubu

Oyuncular: Hakan Altıner, Selim Erdoğan, Deniz Gündoğdu

https://youtu.be/3-l_ZvAID-4

 

İNTİKAM OYUNLARI



İntikam Oyunları, babasını öldürenlerden intikam almak için harekete geçen genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Ümit henüz çocukken babası, ülkenin en büyük mafya baronları tarafından gözleri önünde öldürülür. Bu durum üzerine yakınları Ümit'i yurt dışına kaçırır. İntikam ateşiyle büyüyen Ümit, aradan geçen uzun yılların ardında geri döner. Dünyanın en önemli hackerlarından olan Ümit, babasını öldürenlerden tek tek intikam almaya başlar. Ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yönetmen Servet Aksoy

Senarist Servet Aksoy, Reyber Karacan

Oyuncular: Barış Küçükgüler, Cansu Kanlıkaya, Mehmet Çepiç

https://youtu.be/d6ljb8fJ_ns

 

ELLA BİLLA BİNGO



Ella Bella Bingo, dostlukları tehlikede olan Ella Bella ve Henry'nin hikayesini konu ediyor. Ella Bella ve Henry, tüm zamanlarını birlikte geçiren iki yakın arkadaştır. Ancak havalı bir genç olan Johnny'nin mahalleye taşınmasıyla iki arkadaşın dostluğu tehlikeye girer. Ella Bella, Johnny ile Henry'nin yakınlaşmasından rahatsız olur. En iyi arkadaşını kaybedeceğini düşünen Ella Bella, Henry'den kendisi ve Johnny arasında bir seçim yapmasını ister. Henry, kimseyi incitmek istemez ve ortadan kaybolur. Ella Bella, arkadaşlığını kurtarmak için düşmanı Johnny'nin de yardımıyla Henry'yi bulmak için yola koyulur.

Yönetmen Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold

Senarist Jeffrey Hylton, Frank Mosvold

Oyuncular: Summer Fontana, Jack Fisher

Bu hafta gösterimde olan filmler neler? Bu hafta gösterimde olan filmler neler?

https://youtu.be/RofPe17GeKc

 

ALEM-İ CİN 4



Üniversitede sevgilisi olan Azat ile evlenen İrem'in mutlu bir hayatı vardır. Çift, çocukları olduğunu öğrendiklerinde mutlulukları daha da artar. Ancak hamile olduğunu öğrendikten bir süre sonra tekrarlayan kabuslar görmeye başlar. Yaşadıklarından rahatsız olan İrem'in gittiği psikiyatrist ona, kabuslarının çocukken babasının ölümüyle yaşadığı kaybetme korku ile bağlantılı travmalardan olduğunu söyler. Ancak çok geçmeden İrem, kabus olarak düşündüğü şeylerin gerçek olduğunu fark eder. İrem'in karnındaki bebek de yapılan büyü sonucu cinlere aittir.

Yönetmen Ahmet Arslan

Senarist Alper Kıvılcım

Oyuncular: Merve Özel, Onur Aziz Özdemir

https://youtu.be/CTQGSQLQ5Co 
Editör: TE Bilisim