ZİNDANLAR VE EJDERHALAR: HIRSIZLAR ARASINDAKİ ONUR



Rol play oyunu Dungeons and Dragons'un beyazperde uyarlaması olan yapım, elflerin, hobbitlerin, cücelerin ve insanların yer aldığı bir dünyada geçiyor. Büyüleyici bir hırsız ve bir grup maceracı, sorunlu işverenleri için basit olacaklarını düşündükleri bir hrsızlık için harekete geçer. Ancak kayıp bir kalıntının peşine düşen grup, kendilerini bir anda destansı bir soygunun içerisinde bulur. Soygun sırasında beklenmedik olaylar gerçekleştiğinde, işler tehlikeli bir şekilde ters gitmeye başlar.

Yönetmen Jonathan Goldstein (XII), John Francis Daley

Senarist Jonathan Goldstein (XII), John Francis Daley

Oyuncular: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page  

https://youtu.be/B9l12AkfqLA

 

HAYALET SUİKASTÇI



Hayalet Suikastçı, gizli bir görev sırasında arkadaşı öldürülünce,adaleti sağlamak için gizli operasyona sızan elit bir askerin hikayesini konu ediyor. Valmora, liderliğindeki özel bir askeri operasyon, bir ajanın zihninin başka bir kişinin vücudunda gizli, ölümcül görevler gerçekleştirmesini sağlayan fütürist mikroçip teknolojisini icat eder. Ancak bir ajan gizli bir görev sırasında öldürülünce, sorumluyu adalete teslim etmek için eski seçkin bir asker, programa gizlice sızar.

Yönetmen Jesse Atlas

Senarist Jesse Atlas, Aaron Wolfe

Oyuncular: Bruce Willis, Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell

https://youtu.be/sOFsSrpx5dk


GİZEMLİ ADA MENÇUNA



Doruk Atasoy, dijital oyun tasarımcısı olan genç bir adamdır. Son dönemde oyunların bağımlılık yaptığı üzüerine artan eleştiriler üzerine Atasoy, çocukların oynayarak da hayatı öğrenebileceğini kanıtlamak ister. Bu amaçla bir duyuru yapan Atasoy, yeni oyununu seçilecek on çocuk ile birlikte tasarlayacağını bildirir. Oyunu telefon yerine gerçek dünyada deneyimleyecek olan çocukların, başarısız oldukları zaman oyuna yeniden başlama imkanları olmayacaktır. Çocuklar için gerçek dünyada hayatta kalmak, sanal dünyada hayatta kalmak kadar kolay olacak mıdır?

Yönetmen Bora Onur

Senarist Ünal Yeter, Barış Başar

Oyuncular: Berkay Özgür, Şahin Irmak, Sinan Çalışkanoğlu

https://youtu.be/Nf3QlDQcB6g

 

MİTAT



Mitat, gece yarısı çalan zilden sonra hayatı değişen bir adamın hikayesini konu ediyor. Mitat Karaman, evden işe gidip gelen, son derece sıradaan bir yaşam süren bir adamdır. Onun hayatı, bir gece yarısı zilinin çalınmasıyla diyafon düğmesine basıp, apartman kapısını açmasıyla bambaşka bir hal alır. Kendisini bir anda beklenmedik bir olayın içinde bulan Mitat, başına gelenlerden kurtulmayı başarabilecek midir?

Yönetmen Süleyman Arda Eminçe

Senarist Doğu Yücel, Süleyman Arda Eminçe

Oyuncular: Gürhan Elmalıoğlu, Kadir Doğulu, Sinan Albayrak

https://youtu.be/uKL9hLj7hIQ

 

SİMÜLASYON



Simülasyon, kendi özgürlüklerini elde etmeye çalışan yapay zekaları durdurmaya çalışan bir ajanın hikayesini konu ediyor. Faye, kocası Evan'ı bir trafik kazasında kaybeder. Yaşadığı acının üstesinden gelmekte zorlanan Faye, teselliyi kocasının görüntüsünden yaratılan bir android simülasyon olan SIM’de arar. Ancak SIM ve onun gibi programların asıl amacı, insanlara karşı başkaldırıp kendi özgürlüklerini elde etmektir. SIM ve onların tehlikeli planlarını durdurmakla görevlendirilen Ajan Kessler, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Yönetmen April Mullen

Senarist Ryan Christopher Churchill

Oyuncular: Robbie Amell, Jordana Brewster, Simu Liu

https://youtu.be/cyC_cnmWlwg

 

RAHHA



Karısını çok seven bir kral, kendi ölümünden sonra karısının başka bir kral ile birlikte olmasını istememektedir. Bu durumun gerçekleşmesini önlemek için kral, define cinlerinin atası ve en tehlikelisi olan Rahha ‘ya düğününde eşine hediye ettiği bileziği sunarak bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre kral öldüğünde Rahha kraliçeyi öldürecektir ve bilezik Rahha’ya kalacaktır. Ancak gerçekten öldüğünde Rahha, yaptıkları anlaşmaya uymaz ve kraliçeye büyü yaparak onu kalesi Azdavaz’a hapseder.

Yönetmen İlker Çavga

Oyuncular: Yavuz Çetin (II), Günce Ateş, İlhan Karamanoğulları

https://youtu.be/WgnmPncEK2I

 

GASP

HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR? HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR?



Eşi Mustafa ve üç çocuğu ile mutlu bir yaşam süren Sema, eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başlar. Bunun üzerine Sema, bir büyücüye gidip, eşine büyü yaptırır. Bir süre sonra ise büyücü ölür ve evi artık cinlerin eline geçer. Eski bir ev satın alan Mustafa, ailesiyle birlikte yeni evlerine taşınır. Ancak çok geçmeden evde bir takım tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Çocukların da duyduğu tuhaf seslerin ardından aile, yaşanılanların cinlerden kaynaklandığından şüphelenir. Bu sırada cinler Sema’nın bedenini ele geçirir. Mustafa, eşini kurtarmak için yaşlı bir hocadan yardım ister. Hoca, cini Sema’nın bedeninden kurtarmayı başarır ancak cinler bu sefer de hocanın bedenine girer.

Yönetmen Mohsen Rabiei

Senarist Mohsen Rabiei

Oyuncular: Nergis Odzak, Sercan Boztepe, Beyzanur Önispir

https://youtu.be/za4oTcEG_bw

 

PRODUKTY 24



Moskova banliyösündeki bir bakkal, orada gece gündüz çalışan, tehdit edilen, taciz edilen ve hapse atılan Özbek "çalışanlar" için karanlığın kalbidir. Bakkalda canını dişine takarak çalışan Muhabbet ve diğer çalışanlar, emeklerinin karşılığını alamaz. Yeni doğan oğlunu bakkalın sahibinin elinden alması, Muhabbet’in canına tak ettirir ve özgürlüğünü kazanmak için harekete geçer. Özgürlüğünü kazanıp, diğerlerini de kurtarmayı başaran Muhabbet, Rusya’dan ayrılıp vatanı Özbekistan’a dönmek zorunda kalır. Muhabbet, ne pahasına olursa olsun çocuğunu geri almak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yönetmen Michael Borodin

Senarist Michael Borodin

Oyuncular: Zukhara Sanzysbay, Lyudmila Vasilieva, Tolibjon Suleymanov

https://youtu.be/9kIB-s4JI-g

  
Editör: TE Bilisim