ÖZEL BİR HEDİYE



Samy, bir banliyö ma
hallesinde arkadaşları, komşuları ve eşi Alice ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Samy, ailesinin geçimini sağlamak için bir lüks eşya mağazasında gece bekçisi olarak işe başlar. Fransa'nın en zengin adamı olan Philippe Etienne ise karısının ölümünden sonra kendisini işine adar. Philippe, oğlu Alexandre’ın doğum günü için onu Samy’nin çalıştığı mağazaya götürür ve burada istediğini alabileceğini söyler. Alexandre, onlarca seçenek arasından yeni oyuncağı olarak gece bekçisi Samy'yi seçer.

Yönetmen James Huth

Senarist James Huth, Sonja Shillito

Oyuncular: Jamel Debbouze, Daniel Auteuil, Simon Faliu

https://youtu.be/qmvTNrw7cKo

 

SEKİZ DAĞ



Yalnız bir çocuk olan Pietro, ailesi ile birlikte şehirde yaşar. Ancak anne ve babasının en büyük tutkusu İtalya’nın dağlarıdır. Yaz tatili için Grana köyüne giden aile, buranın Pietro için en uygun yer olduğunu düşünür. Burada hayvanlarla ilgilenen yaşıtı Bruno ile tanışan Pietro, onunla dağ çayırlarında, ormanlarda ve dik patikalarda dolaşır. Bambaşka düşüncelerle köyden ayrılmasının üzerinden geçen yirmi yılın ardından yeniden Grana'ya giden Pietro, burada geçmişiyle hesaplaşma
ya çalışır.

Yönetmen Charlotte Vandermeersch, Felix Van Groeningen

Senarist Charlotte Vandermeersch, Felix Van Groeningen

Oyuncular: Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Filippo Timi

https://youtu.be/Rrwwr2anVK0

 

GERÇEK CİNLER



Bir medya şirketinde çalışmaya başlayacak olan Öz
ge ve Nisa, bu sebeple İstanbul’a gider. Şirketteki korku filmleriyle ünlü olan yönetmen bu sırada Cafer adında bir adamdan mail alır. Cafer, attığı mailde, elinde gerçek cin görüntüleri olduğunu söylemektedir ve yolladığı harddisk içindeki görüntülerin gerçekliğini kanıtlamak için bir de madalyon gönderir. Söylenene göre madalyonu takan kişiye cinler musallat olmaktadır. Bunlardan habersiz bir şekilde Özge ve Nisa, Cafer’den gelen kargoyu açıp, görüntüler izler ve madalyonu takar. Kalacak yerleri olmadığı için şirkette kalan Özge ve Nisa, herkes gittikten sonra yalnız kaldıklarını düşünseler de cinler çoktan oraya gelmiştir.

Yönetmen Onur Aldoğan

Senarist Onur Aldoğan

Oyuncular: Lara Fandaklı, Gizem Noyan, Onur Aldoğan

https://youtu.be/UKrb4gU0k8c

 

MOTELDE KATLİAM



Motelde Katliam, Çorum Hitit Üniversitesi'ni kazanan kızlarını yerleştirmek için Çorum'a gelen iki ailenin hikayesini anlatıyor. Çorum'a gelen ve bir motele yerleşen aileler korkunç bir gerçekle karşılaşırlar. Motelciler geceleri insanlara kesip kasaplara satmaktadır. Peki bu katliamdan kurtulan olacak mıdır?

Yönetmen Murat Kuşçu

Senarist Feyza Aydın Kılıç

Oyuncular: Feyza Aydın Kılıç, Aleyna Kılıç, Bülent Mert

https://youtu.be/MLl3SkaCw8U

 

KESTİK BABACIM



Kestik Babacım, film çekmeye çalışan bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan yönetmen Erman, senarist Ceyhun ve oyuncu Berkay, bir film çekmeye karar verir. Ancak bu süreç onların düşündüğünden farklı ilerleyecektir.

Yönetmen Atakan Şatıroğlu

Senarist Atakan Şatıroğlu, Saygın Ersin

Oyuncular: Erman Erbek, Yağmur Sevgi Koysal, Ceyhun Tutal

https://youtu.be/_dXsykXKvuc

29 Mart 2024 tarihinde vizyonda yer alan filmler... 29 Mart 2024 tarihinde vizyonda yer alan filmler...

 

DEMON SLAYER



Kimetsu no Yaiba - Jogen shuketsu, soshite Katanakaji no sato e

İyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro Kamado, ailesinin acımasızca öldürülmesinin ardından küçük kız kardeşi Nezuko'yu tekrar insana dönüştürme umuduyla iblis avcısı olmaya karar verir. Tanjiro, yoldaşları Zenitsu ve Inosuke ve Demon Slayer Corps'un en yüksek rütbeli üyelerinden biri olan Tengen Uzui ile birlikte, müthiş yüksek rütbeli iblisler Daki ve Gyutaro ile karşılaştıkları bir göreve çıkar.

Yönetmen Haruo Sotozaki

Senarist Koyoharu Gotouge

Oyuncular: Toshio Furukawa, Natsuki Hanae, Kana Hanazawa

https://youtu.be/AhD6HZg2zjc 
Editör: TE Bilisim