SHAZAM! TANRILARIN ÖFKESİ

Shazam! Tanrıların Öfkesi, sihirli kelime olan “SHAZAM”ı söyledikten sonra Süper Kahraman alter egosu Shazam’a dönüşen, genç Billy Batson’un maceralarını konu ediyor. Tanrıların güçlerinin bahşedildiği bu yeni macerada, Billy Batson ve üvey kardeşleri, yetişkin Süper Kahraman alter-egolarına sahip olarak gençlik hayatlarıyla nasıl başa çıkacaklarını öğrenmeye çalışır. Eski tanrılardan oluşan intikam peşindeki bir üçlü, uzun zaman önce kendilerinden çalınan sihri aramak için Dünya'ya geldiğinde, Shazam ve müttefikleri süper güçleri, hayatları ve dünyanın kaderi için zorlu bir savaşın içine girerler.

Yönetmen David F. Sandberg

Senarist Henry Gayden, Chris Morgan

Oyuncular: Zachary Levi, Lucy Liu, Helen Mirren

https://youtu.be/rzgnvpGfJdg

 

ASİ

Asi, Suriye’deki savaş mağdurlarına yardımcı olmak için yola koyulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Savaş mağdurlarına yardım etmek isteyen Kemal, bu amaçla Belçika’dan Suriye’ye gider. Ancak Suriye’ye vardığında Kemal, Rakka’daki DAEŞ milislerine katılmaya zorlanır. Arkada kalan Nesim, ağabeyine kavuşmak ister ve bu nedenle onu ağabeyi ile bir araya getireceklerini söyleyen radikal bir gruba katılır. Bu sırada Kemal’in annesi Leyla, oğlunu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Yönetmen Adil El Arbi, Bilall Fallah

Senarist Adil El Arbi, Bilall Fallah

Oyuncular: Aboubakr Bensaihi, Lubna Azabal, Tara Abboud

 

https://youtu.be/dAwbtVjIIlw

 

KARLAR KRALI NORM 3



Karlar Kralı Norm 3, gizemli bir şekilde çalınan tacını bulmak için yola koyulan Norm'un hikayesini konu ediyor. Norm, krallık görevlerinin altında ezilmiş durumdadır. Bu durum ailesine zaman ayırmasına da engel olur. Norm, hem krallık işlerini düzene sokmak hem de ailesine zaman ayırmanın yolunu arar. Tam da bu sırada tacının gizemli bir şekilde çalındığını öğrenir. Norm, hem tacını bulmak hem de ailesi ile ilişkilerini onarmak için macera dolu bir yolculuğa koyulur.

Yönetmen Anthony Bell

12 Nisan 2024  Vizyonunda yer alan filmler neler? 12 Nisan 2024 Vizyonunda yer alan filmler neler?

Senarist Elie Choufany

Oyuncular: Lisa Durupt, Jonathan Holmes, Brian Drummond

https://youtu.be/Gd2Ir1KYdG0

 

KAHRAMAN KUYRUKLAR



Kahraman Kuyruklar, yaşadıkları kenti kurtarabilmek için zorlu bir maceraya atılan cesur bir fare olan Pattie ile kedi arkadaşı Sam'in hikayesini konu ediyor. Süper zeki fare Pattie ve kedi arkadaşı Sam, her şeye sahip antik Yunanistan'da heyecan verici bir maceraya atılır. Yaşlanan kahraman Jason'ın da yardımıyla Pattie ve Sam, Poseidon'un kendi şehirlerine yönelik tehdidini durdurmaya çalışırken, Yunan mitolojisindeki en tuhaf ve tehlikeli yaratıklarla karşılaşır.

Yönetmen David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti

Senarist David Alaux, Eric Tosti

Oyuncular: Kaycie Chase, Christophe Lemoine, Emmanuel Curtil

https://youtu.be/dEzkLSuT9vY

 

MAHKUM 77



Genç bir muhasebeci olan Manuel, iftiraya uğrayarak zimmetine para geçirme suçundan yargılanmayı bekler. 10 ile 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olan adam, suçu ile cezanın orantısız olduğunu iddia eder. Bu süreçte dayanılmaz işkencelere maruz kalan Manuel, bu sisteme boyun eymek istemez. Daha iyi koşullar talep etmek için örgütlenen bir grup makhuma katılan Manuel, kendisini sık sık ziyarete gelen kız arkadaşı aracılığıyla uğradığı işkenceleri basına sızdırır. Dışarıda yayılan haberler sivil halktan karşılığını bulur ve bir mücadeleyi ateşler.

Yönetmen Alberto Rodriguez

Senarist Alberto Rodriguez, Rafael Cobos

Oyuncular: Miguel Herrán, Javier Gutiérrez, Jesús Carroza

https://youtu.be/v0-lZsOTjNM

 

ŞÜPHE



Şüphe, babasının ölümü ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Babasının intiharı, genç bir anne olan Helen için büyük bir yıkım olur. Çok geçmeden Helen, babasının ölümüne neyin yol açtığını araştırmaya başlar. Yaptığı araştırmalar onun 30 yıl öncesine ait çözülmemiş bir gizemi ortaya çıkardığında, çocuğu için ölümcül olabilecek karanlık bir aile sırrını keşfeder.

Yönetmen Jamie Patterson

Senarist Christian J. Hearn

Oyuncular: April Pearson, Samantha Bond, James Cosmo

https://youtu.be/7HiMT_HaXDQ

 

HARİS



Haris, borçlarını ödeyebilmek için bir hazinenin peşine düşen bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Borç batağında olan Sami, çaresizlik içerisinde çıkış yolu ararken, yakın arkadaşı Anıl kendisinde olan bir haritadan bahseder. Çaresizce borçlarını ödemenin yolunu arayan Sami, haritayı alarak hazinenin yerini bulmak üzere yola koyulur. Sami, adım adım hazineye ilerlerken bilmediği şey hazinenin gerçek sahiplerinin Haris cinleri olduğudur.

Yönetmen Kadir Genç

Senarist Kadir Genç

Oyuncular: Mesut Gedikoğlu, Hasret Yılmaz, Sinem Can Aksu

https://youtu.be/E-yFsi06c3I

 

CİN BÜYÜSÜ



Cin Büyüsü, cinlerin musallat olmasıyla hayatı kabusa dönen bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Zehra'nın vücudundaki geçmek bilmeyen ağrılar, onun hayatını kabusa çevirir. Zehra, ağrılarına çare olması umuduyla, yakın arkadaşı olan Ali'nin köyündeki kaplıcaya gitmeye karar verir. Ancak iyileşmek umuduyla geldiği köyde Zehra'ya cinler musallat olur ve bu durum onun için sonun başlangıcı olur.

Yönetmen Batuhan Çelik

Senarist Oktay Akişli

Oyuncular: Gizem Ayten, Ahmet Eymen Akyüz, Bahar Cemre Sarıkaya

https://youtu.be/oDoImPLtqaI

 

LOUIS TOMLINSON: ALL OF THOSE VOICES



Louis Tomlinson: All Of Those Voices, Louis Tomlinson'ın müzikal yolculuğuna odaklanıyor. Film, ünlü belgesellerin tipik cazibesinden kaçınıyor ve izleyicilere Louis'in hayatı ve kariyerine samimi ve sade bir bakış sunuyor.

Yönetmen Charlie Lightening

Oyuncular: Louis Tomlinson

https://youtu.be/jlpuiTnte5k

 

JOHN WICK 4



John Wick 4, büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. John Wick, High Table olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis'le yüzleşmesi gerekiyor. John, hayatta kalmak istiyorsa becerilerinin sınırlarını zorlamak zorundadır.

Yönetmen Chad Stahelski

Senarist Michael Finch, Shay Hatten

Oyuncular: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård

https://youtu.be/EShMQOvpvVg 

Editör: TE Bilisim