HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR? HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR?

ÇIĞLIK 6



Çığlık 6, Hayalet Maskeli cinayetlerinden kurtulduktan sonra Woodsboro kasabasını geride bırakıp New York'ta yeni bir hayata başkayan dört kişinin hayatına odaklanıyor. Son Hayalet Maskeli cinayetlerinin ardından, hayatta kalan dört kişi, artık hayatlarında yeni bir sayfa açmak ister ve bu amaçla Woodsboro kasabasından ayrılır. New York'ta kendilierine yeni bir düzen kuran 4 kişi, her ne kadar kasabayı arkalarında bırakmış olsalar da maskeli katilden kurtulmayı başarabilecekler midir?

Yönetmen Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Senarist Kevin Williamson, James Vanderbilt

Oyuncular: Melissa Barrera, Courteney Cox, Jenna Ortega

https://youtu.be/6j8lEkfZvhc


65



65, 65 milyon yıl önceki dünyada kızı ile hayatta kalabilmek için destansı bir maceraya atılan Mills’in hikayesini konu ediyor. Pilot Mills, küçük kızı Koa ile uzay gemisindeyken korkunç bir kaza meydana gelir. Bilinmeyen bir gezegene iniş yapmak zorunda kalan Mills, çok geçmeden aslında 65 milyon önceki önceki dünyaya iniş yaptığını fark eder. Hayattaki tek insanlar olan Mills ve kızı Koa, içine düştükleri durumdan kurtulabilmek için, tarih öncesinde yaşayan tehlikeli yaratıklarla dolu bu topraklarda savaşmak zorunda kalır.

Yönetmen Scott Beck, Bryan Woods

Senarist Scott Beck, Bryan Woods

Oyuncular: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

https://youtu.be/h7cNEsScnqA

 

SESSİZ KIZ



Sorunlu ve fakir bir ailenin dokuz yaşındaki çocuğu olan Cait, sessiz kalarak hem okulda hem de evde gizlenerek yaşar. Annesinin hamileliği nedeniyle Cait, dönüş zamanını bilmeden hiç tanımadığı uzak akrabalarının yanına gönderilir. Cait’in ailesi gibi çiftçilik yapan bir çift olan Kinsella’ların hiçbir eksiği yoktur. Evin erkeği başta uzak davransa da zamanla aralarının düzelmesiyle kendisin mutlu bir yuvada hisseden Cait, yeni yaşamından memnundur. Ancak çok geçmeden bu huzurlu evin geçmişte yaşadığı acı gerçeği öğrenir.

Yönetmen Colm Bairéad

Senarist Colm Bairéad

Oyuncular: Catherine Clinch, Carrie Crowley, Andrew Bennett

https://youtu.be/KrsXuKA45Z0

 

TEK YÜREK İMALAT-I HARBİYE



Tek Yürek İmalat-ı Harbiye, çalıştıkları fabrikada takım kurarak futbol oynamaya başlayan İmalat-ı Harbiyeli işçilerinin hikayesini konu ediyor. 1910 yılında İmalat-ı Harbiyeli işçileri, Osmanlıya cephane üreten fabrikalarda çalışmaktadır. Kendi takımlarını kuran işçiler, Fransızların kontrolündeki ligde futbol oynamaya başlar. Onlar için eğlenceli bir tutku olan futbol, çok geçmeden milli bir davanın parçası haline gelir. O günlerde memleketleri için Tek Yürek olup savaşan İmalat-ı Harbiyeli işçiler gibi şimdi taraftarlar, kulüp ve mahalleli aynı ruhla birlik olup kanser hastası Yiğit için savaşır.

Yönetmen Serdar Çetinkaya

Senarist Eyüp Coşkun

Oyuncular: Turgay Tanülkü, İnanç Konukçu, Sitare Akbaş

https://youtu.be/x3yAe6YCB90

 

UÇUŞ 811



Uçuş 811, bindikleri uçakta şüpheli bir ölümün meydana gelmesiyle hayatları değişen Azra ve Cengiz’in hikayesini konu ediyor. Azra ve Cengiz, 2 milyon dolar değerinde olan değerli bir taşı ABD’de yapılacak olan bir müzayedeye götürmekle görevlidir. İkili bu amaçla 811 numaralı uçağa biner. Ancak yolculuk onların düşlediğinden bambaşka bir şekilde gerçekleşir. Uçağın içinde şüpheli bir ölüm meydana gelir. Bu durum hem yolcuların hem de Azra ve Cengiz’in hayatının değişmesine neden olur.

Yönetmen Hakan Kerim Karademir

Senarist Onur Özcan

Oyuncular: Burcu Kara, Emre Karayel, Yosi Mizrahi

https://youtu.be/NxaMjr89pdA

 

PINKFONG: BABY SHARK



Wonderville'in favori sorun çözücü ikilisi Pinkfong ve Hogi, ilk canlı konserlerini yapmak için bir grup arkadaşı bir araya getirir. Ekip, şarkı sözleri ve uyumlu koreografi ile nihai etkileşimli deneyimi yaratırken bir takım olarak bir araya gelmeyi ve uzlaşmayı öğrenmelidir.

Yönetmen Kim Suk-Yoon

https://youtu.be/3T_TnBq-3fo

 

HAYALLER ÜLKESİ: GİZEMLİ MACERA



Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera, yanlış tuttuğu dileğin beraberinde getirdiği kötü sonuçları düzeltmek için zorlu bir maceraya atılan Kerry'nin hikayesini konu ediyor. Genç ve haylaz Kerry'nin yanlış tuttuğu dileği beklenmedik sonuçlara yol açar. Dilek, Kerry'nin memleketi Sanctuary City'nin tamamının donmasına neden olur ve orada yaşayan herkes için büyük bir tehdit oluşturur. Kerry, Hayaller Şehri tamamen yok olmadan önce, dileğin sonuçlarını düzeltmek ve orada yaşayanları ve şehri kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

Yönetmen Ricard Cussó

Senarist Peter Ivan, Ryan Greaves

Oyuncular: Miranda Tapsell, Ross Noble, Kate Murphy

https://youtu.be/pS-Wtq530w4

 

NE OLACAK HALİM?



Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesiyle çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman, playboy hayatı yaşayarak günlerini geçirir. Halim'in hayatı, bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşmasıyla alt üst olur. Toplum tarafından linç edilip çocuk düşmanı ilan edilen Halim, kanaldan da kouvulur. Biraz uzaklaşmak isteyen Halim, çareyi yıllar önce yatırım amacıyla aldığı Kuşadası'ndaki yazlık eve gitmekte bulur. Burada onun yolu, kocası tarafından terk edilen ve dört çocuğu ile hayat mücadelesi veren Melek ile kesişir. Melek'e aşık olan Halim, kaderin cilvesiyle Melek'in çocuklarına bakıcılık yapmak zorunda kalır. Playboy hayatı sürerken kendisini bir anda dört çocuğa bakarken bulan Halim, İstanbul'daki şaşaalı hayatını unutup, aile babası olmayı başarabilecek midir?

Yönetmen Semra Dündar

Senarist Semra Dündar

Oyuncular: Emre Altuğ, Algı Eke, Lemi Filozof

https://youtu.be/I-Mb6ESpjoY

 

ULAN SALİH



Ulan Salih, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kız kardeşinin kendisine uygun gördüğü kızla evlenmeye karar veren bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Salih, hayatta birçok şeyi başaramamış olan genç bir adamdır. Girdiği üniversiteyi bitiremeyen, işte başarıyı yakalamayan Salih, hayatını düzene sokmaya çalışsa da bunda da pek başarılı olamaz. Geçimini kardeşi Sezgin ve kız kardeşi Ayşegül’ün kocası ile birlikte babadan kalma oto tamirhanesinde çalışarak sağlayan Salih, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Aysel’i terk eder. Artık hayatını düzene sokmaya kararlı olan Salih, kardeşinin kendisine uygun gördüğü Sultan ile evlenmeye karar verir. İlk adımı atmak için Sultan’ı istemeye giden Salih’in hayatı, bu sırada kalbinin gerçek sahibi olan Aysel’den gelen telefonla bambaşka bir hal alır.

Yönetmen Bülent Terzioğlu

Senarist Meryem Şahin

Oyuncular: İnan Ulaş Torun, Eslem Akar, Levent Sülün

https://youtu.be/INVuNiUIhWs 
Editör: TE Bilisim