UÇAK



Uçak, hasar gören uçağı indirdiği adada kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulan pilot Brodie ve yolcuların mücadelesini konu ediyor. Pilot olan Brodie Torrance’ın kullandığı uçak, yakalandıkları fırtınada büyük hasar alır. Acil iniş yapmak zorunda kalan Torrance, uçağı başarılı bir şekilde bir adaya indirerek yolcuların hayatını kurtarır. Ancak iniş yaptıkları yer, savaş alanına dönmüş bir bölgedir. Yolcular, tehlikeli zorbalar tarafından rehin alındıklarında, onlar için hayatta kalma mücadelesi şimdi başlar. Hem kendi hem de yolcuların hayatını kurtarmak için Torrence, cinayetle suçlanan ve FBI tarafından başka bir yere transfer edilen Louis Gaspare’den yardım istemek zorunda kalır.

Yönetmen Jean-François Richet

Senarist Charles Cumming, J.P. Davis

Oyuncular: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An

https://youtu.be/l6k_oKePVtg

 

ÇİZMELİ KEDİ: SON DİLEK



Çizmeli Kedi: Son Dilek, 9 canının 8'ini acımasızca harcayan Çizmeli Kedi’nin maceralarını konu ediyor. Çizmeli kedi macera tutkusunun ona çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Macera tutkusunun bedelini 9 canından 8’ini harcayarak ödeyen Çizmeli Kedi, son bir maceraya atılır. Efsanevi Son Dilek'i bulmak için destansı bir yolculuğa çıkan Çizmeli Kedi, amacına ulaşabilirse dokuz canını yenileyebilecektir. Çizmeli Kedi, son canı ile Kara Orman’a doğru çıktığı bu macerada amacına ulaşabilecek midir?

Yönetmen Januel P. Mercado, Joel Crawford

Senarist Paul Fisher (II), Christopher Meledandri

Oyuncular: Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillen

https://youtu.be/q8o1HhuaLPU

 

MASKELİ BALO

HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR? HAFTANIN VİZYONUNDA NELER VAR?



Maskeli Balo, geçirdiği kaza sonrası kariyeri sona eren bir dansçının hayatına odaklanıyor. Çekici bir dansçı olan Adrien'in kariyeri, bir motosiklet kazasıyla paramparça olur. Bu olayın ardından Adrien günlerini, eski sinema yıldızı Martha’yla zaman öldürerek Geçirmeye başlar. Ancak onun hayatı, dolandırıcılık ve aşk manipülasyonlarıyla geçinen Margot ile tanıştığında değişir. İkili, birlikte daha iyi bir hayat hayal eder ve bu amaçla şeytani bir plan yapar.

Yönetmen Nicolas Bedos

Senarist Nicolas Bedos

Oyuncular: Pierre Niney, Isabelle Adjani, François Cluzet

https://youtu.be/aJBnXUV5rkY

 

AİNBO: AMAZON’DA BÜYÜK MACERA



Ainbo, tehlike altında olan yurdunu ve insanları kurtarmaya çalışan ormanın kalbinde doğup büyümüş bir kızın hikayesini konu ediyor. Amazon ormanının kalbinde doğup büyüyen genç bir kız, dünyada başka insanların da var olduğunu ve anavatanının tehlikede olduğunu fark eder. Vahşi doğada hayvanlarla bir arada büyüyen genç kız, yaşadığı cenneti açgözlülük, çocukların sömürülmesi ve yasadışı madenciliği karşı korumaya çalışır. Ancak onun mücadele etmesi gereken yalnızca bununla da sınırlı değildir. Ormanda yaşayan karanlık bir güç büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Ormanda büyük bir yıkıma neden olacak kötülüğü tersine çevirmeye çalışan genç kız çok geç olmadan vatanını ve insanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

Yönetmen Richard Claus, Jose Zelada

Senarist Jose Zelada, Richard Claus

Oyuncular: Lola Raie, Bernardo De Paula, Thom Hoffman

https://youtu.be/UM0UOekb2v8

 

DEMİR KADIN: NESLİCAN



Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor. Kendisine kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi sürecinin aktarıldığı filmde, Neslican'ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor.

Yönetmen Özgür Bakar

Senarist Nalan Merter Savaş

Oyuncular: Naz Çağla Irmak, Yurdaer Okur, İlker Aksum

https://youtu.be/3Gkcj70BvfU

 

İFRİT-İ CİN



Aziz epilepsi hastası olan genç bir adamdır. Çocukken babasının şiddetine maruz kalan Aziz, bu nedenden dolayı hayatı kabusa dönmüştür. Bir gün aracıyla hamile bir kadına çarpan Aziz, kadın ve çocuğunun öldüğünü görünce olay yerinden kaçıp izini kaybettirir. Ölen kadının kocası, yaşadığı bu acıya neden olanlara ölüm büyüsü yaptırır. Bu yüzden büyücünün hizmetindeki varlıklar Aziz'in hayatına dahil olur. Bu sırada Aziz'in arkadaşları Can ve İrem, Aziz'e yardımcı olmaya çalışırlar ancak kendilerini bir anda paranormal olayların içinde bulurlar.

Yönetmen Ertuğrul Yüreklikul

Senarist Ertuğrul Yüreklikul

Oyuncular: Burak Ergün, Canan Çalışkan, Ertuğrul Yüreklikul

https://youtu.be/o9cPm5METyI

 

BTS:  Yet To Come In Cinemas



BTS : Yet To Come in Cinemas, K-pop grubu BTS'in Busan's World Expo'da 50.000'den fazla konuğu ağırladığı devasa konseri gözler önüne seriyor.

Beyaz perde için özel olarak hazırlanan bu sinema kurgusunda RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V ve Jung Kook'a katılın. Busan'daki BTS "Yet To Come" konserinin tamamının yeni yakın plan açılarını daha önce hiç görmediğiniz görüntülerle izleyin. "Dynamite", "Butter" ve "IDOL" gibi grubun kariyeri boyunca hit olmuş şarkılarının yanı sıra grubun son albümü Proof'tan "Run BTS"in ilk konser performansını da izleyeceğiz. Bu kutlama etkinliğinde dünyanın dört bir yanındaki sinemalarda görüşmek üzere. Hadi eğlenelim!

Yönetmen Yoon-Dong Oh

Oyuncular: RM, Jin, Suga

https://youtu.be/uVLH3haVUsc 
Editör: TE Bilisim