DİKKAT KÖPEK VAR



İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya, son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Yönetmen Ece İşbilen Dağ, Deniz Cem Dağ

Senarist Memet Güzelbeyoğlu, Caner Yalçın

Oyuncular: Onur Büyüktopçu, Nusret Toplar, Güney Kılınç

https://youtu.be/ytVDCXfZwas

 

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN



Genç bir çift olan Darcy ve Tom evlenmeye karar verir. Bu onların dışarıdan oldukça sevecen gözüken ancak oldukça inatçı olan ailelerinin de bir araya gelmesi demektir. Bu durum kutlama için tehlike oluşturacak olsa da onları bekleyen tek sorun bu değildir. Düğünde konuklardan biri rehin alınınca işler iyice karışır. Sevdiklerini korumak için ellerinden geleni yapan çiftin ilişkisi de bu süreçte sınanır.

Yönetmen Jason Moore

Senarist Mark Hammer

Oyuncular: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz

Orijinal adı Shotgun Wedding

https://youtu.be/RK6YsoYBPBQ

 

LANETLİ GÖL



Laura, yedi yaşındaki oğlu Cody ile birlikte kendisine kötü davranan eski kocasından kaçıp, göl kıyısındaki pastoral ve uzak bir çiftlik evinde yeni bir hayata başlamaya çalışır. Hala yaşadıkları travmanın etkisinden kurtulamayan anne ve oğlu, çok geçmeden yeni sığınaklarında uğraşmaları gereken daha büyük, daha korkunç bir tehdit olduğunu keşfederler.

Yönetmen Chris Sivertson

Senarist Carol Chrest

Oyuncular: Christina Ricci, Santino Barnard, Don Baldaramos

Orijinal adı Monstrous

https://youtu.be/dm3k0cR06zM

 

ALİ ÇEVLİK



Ali Çevlik, atıl duran bir şubeden şampiyon adayı bir boksör çıkarmaya çalışan eski bir boks şampiyonunun hikayesini konu ediyor. Sinan Cevahir, eski bir boks şampiyonu ve antrenördür. Kulüp başkanının aldığı ani bir karar Sinan’ın hayatını derinden etkiler. Başkan, uzun süredir atıl olan Bingöl şubesinden, şampiyon adayı bir boksör çıkarılmasını ister. Bu amaç doğrultusunda Sinan, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Yönetmen Mahmut Baldemir

Senarist Baran Mayda, Mahmut Baldemir

Oyuncular: Erkan Bektaş, Ulfi Dağcı, Sefa Zengin

https://youtu.be/75t5Z4gw3Us

 

ORMAN

22 Mart 2024 Vizyonunda haftanın filmleri neler? 22 Mart 2024 Vizyonunda haftanın filmleri neler?



Orman, hazine aramak için gittikleri yaylada beklenmedik durumlarla karşılaşan Dilara ve Yusuf'un yaşadıklarını konu ediyor. Bir hazineyi bulmaya kararlı olan Dilara ve Yusuf, bunun için yaylaya gider. Bu sırada Dilara kaybolur. Arkadaşlarının araması sonucu bulunan Dilara, tuhaf davranışlar sergilemektedir. Dilara’nın bu davranışlarının nedeni bedeninin cinler tarafından ele geçirilmesindendir. Bu durum üzerine Dilara’yı bir hocaya götürürler ve hoca iletişimde olduğu başka cinler sayesinde Dilara’yı kurtarır. Ancak bu sırada cin içlerinden birinin bedenini ele geçirir. Kaçan arkadaşlarının peşine düşen ekip, onu bulmak için gittikleri ormanda kendilerini korkunç olayların içinde bulur.

Yönetmen Mohsen Rabiei

Senarist Mohsen Rabiei

Oyuncular: Beyza Nur Önispir, Selda Yeliz Nar, Gizem Çelebi

https://youtu.be/F58GpycHI0g

 

ŞEKER KIZ VE ARKADAŞLARI MACERA ADASINDA



Şeker Kız ve Arkadaşları Macera Adasında, küçük bir kızın maceralarını konu ediyor. 8 yaşındaki Şeker Kız, annesinin çalınan anılarını kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen Célia Catunda, Kiko Mistrorigo

Senarist Fernando Salem, Marcus Aurelius Pimenta

Oyuncular: Marisa Orth, Alice Barion, Ando Camargo

https://youtu.be/ZGWATxhSurM 
Editör: TE Bilisim