I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: WHITNEY HOUSTON FİLMİ



I Wanna Dance With Somebody: Whitney Houston Filmi, 2012 yılında yaşamını yitiren ve müzik kariyerine 6 Grammy ödülü, 16 Billboard Müzik ödülü, 22 Amerikan Müzik ödülü ve 2 Emmy ödülü sığdırmayı başaran müzisyen Whitney Houston'ın hayatına odaklanıyor. Müzik ikonu Whitney Houston'ın destansı yaşamına ve müziğine odaklanılan filmde, ikonik şarkıcının yıldızlığa yükseliş hikayesi anlatılıyor.

Yönetmen Kasi Lemmons

Senarist Anthony McCarten

Oyuncular: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Tamara Tunie

https://youtu.be/KTKvQcVj-FY

 

AYI KARDEŞLER: DÜNYA’YA DÖNÜŞ



Uzaydan düşen gizemli bir nesne, Bramble’ın yeni yetenekler kazanmasını sağlar. Artık super güçleri olan Briar, aynı zamanda Avi adında gizemli bir uzaylıyla da arkadaş olur. Çok geçmeden Bramble, Avi'nin ataları Rhyot'un Dünya'nın çevresine zarar verecek şekilde gelişmiş bir medeniyet olduğunu, ancak gezegenlerinden kaçmak zorunda kaldıklarını öğrenir. Avi, Bramble'ı halkının eski kalıntılarına götürdüğü sırada, her türden silahı kullanan yüksek teknolojili bir insan ordusu her ikisine de saldırır. Avi'nin Dünya'ya dönüş yolculuğunun amacı nedir?

Yönetmen Huida Lin

Senarist Lin Jiang, Qin Wan

https://youtu.be/tlLIIHZJmG8

 

R.M.N.



R.M.N., yurt dışında yaşayan ve Noel’den önce Transilvanya'daki çok etnik gruptan oluşan yerli dağ köyüne dönen Matthias'ın hayatına odaklanıyor. Matthias, oğlu Rudi'nin annesi Ana'dan aldığı eğitim konusunda endişelidir. Bu süreçte yaşlı babası Otto'yu kontrol etmesi gereken Matthias, eski sevgilisi Csilla'yı da görmeyi planlar. Köye vardığında Matthias, oğlunu ve köyü mantıksız bir korku ve huzursuzluğun gölgesi altında bulur.

Yönetmen Cristian Mungiu

Senarist Cristian Mungiu

Oyuncular: Marin Grigore, Judith State, Macrina Bârlădeanu

https://youtu.be/KUUR-25VYZ8

 

MARİC



Maric, tatil için gittikleri yerde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Aranjör olan Gizem ile oyunculuk yapan Serdar beş yıldır evli olan bir çiftir. Serdar, son zamanlarda tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum üzerine Gizem, kendilerini iyi gelebilecek bir tatil ayarlamaya karar verir. Ancak tatil için gittikleri yerde Serdar'ın davranışları daha da tuhaflaşır. Kendilerine musallat olan bu durumdan kurtulmaya çalışan çift, kendilerini Lübbey köyünde bulur. Köyde kimse yaşamamaktadır ve çare aramak için geldikleri bu köy onların cehennemi olur. Çift, suçluları cezalandırmakla görevlendirilen cin kabilesi "Maric" ile karşı karşıyadır.

12 Nisan 2024  Vizyonunda yer alan filmler neler? 12 Nisan 2024 Vizyonunda yer alan filmler neler?

Yönetmen Ebru Delibaş

Oyuncular: Bülent Çelik, Duygu Yıldırım, Aziz Demir

https://youtu.be/xECXCgmHROs 
Editör: TE Bilisim