GEÇMİŞE DÖNÜŞ



Kiralık bir suikastçı olan Alex, yeni bir görevle karşı karşıyadır. Ancak tehlikeli bir suç örgütü için olan bu işi tamamlamayı reddettiği zaman, hedef haline gelir. Alex, hayatta kalmak için ölmesini isteyenlerin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak ciddi bir hafıza kaybı yaşayan Alex için bu süreçte pek de kolay olmaz. Ayrıntılar güç geçtikçe daha da bulanıklaşırken Alex, güvenebileceği kişileri bulmak için çabalar.

Yönetmen Martin Campbell

Senarist Dario Scardapane, Erik van Looy

Oyuncular: Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci

https://youtu.be/ye63hQLDj4k

 

X



Hollywood hayalleri olan bir grup gençten oluşan bir film ekibi, yetişkin filmi çekmek için Teksas'ın derinliklerindeki uzak bir çiftlik evine gider. Ekip, yaşlı bir çiftin evinde çekime başlar. Ancak çok geçmeden kendilerini hayataları için verdikleri umutsuz bir mücadelenin içinde bulurlar.

29 Mart 2024 tarihinde vizyonda yer alan filmler... 29 Mart 2024 tarihinde vizyonda yer alan filmler...

Yönetmen Ti West

Senarist Ti West

Oyuncular: Mia Goth, Jenna Ortega, Brittany Snow

https://youtu.be/inAGibf3LUk

 

SENKRONİK



New Orleans’da sağlık görevlisi olan Steve ve Denis, uzun zamandır birlikte çalışan iki yakın arkadaştır. Bir dizi tuhaf vakaya çağırılan Steve ve Denis, karşılaştıkları korkunç tablonun bir uyuşturucu madde ile bağlantılı olduğunu düşünür. İkili bu gizemin peşine düştüğü sırada Dennis’in kızı gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bu durum ardından bildiği her şeye meydan okuyan Steve, çok geçmeden korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen Justin Benson, Aaron Moorhead

Senarist Justin Benson

Oyuncular: Anthony Mackie, Jamie Dornan, Katie Aselton

https://youtu.be/84fzmY-sMHQ

 

YAŞAMAYA BAK



adyo gazetecisi olan Johnny, çocuklar ile dünyanın belirsizliği hakkında röportajlar yapmaktadır. Bu sırada bipolar bozukluktan muzdarip olan kardeşi Viv, Johnny'den sekiz yakındaki oğlu Jesse ile ilgilenmesini ister. Kardeşinin isteğini kabul eden Johnny, yeğeni ile zaman geçirmeye başlar. Yeğeni ile birlikte şehirlerarası bir yolculuğa çıkan Johhny bu süreçte Jesse ile farklı bir bağ kurar.

Yönetmen Mike Mills

Senarist Mike Mills

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Norman

Orijinal adı C'mon C'mon

https://youtu.be/SiIa2_GFmzE

 

ASİ PRENSES



Küçük bir yetim olan Pil, Roc-en-Brume şehrinin sokaklarında yaşar. Üç evcilleştirilmiş gelinciğiyle, tahtı gasp eden uğursuz naip Tristain'in kalesinden yiyecek çalarak hayatta kalır. Güzel bir gün Pil, onu takip eden gardiyanlardan kaçmak için bir prenses elbisesi giyerek kılık değiştirir. Bu sırada Pil, yarı kedi, yarı tavuğa dönüşen Roland'ı kurtarmak için çılgın ve çılgın bir maceraya atılır.

Yönetmen Julien Fournet

Senarist Julien Fournet

Oyuncular: Kaycie Chase, Paul Borne, Julien Crampon

https://youtu.be/H-goTOg5sf4

 

OKUL TRAŞI



Okul Tıraşı, okulda hastalanan arkadaşını doktora götürmeye çalışan bir gencin hikayesini konu ediyor. Bir yatılı okulda okuyan öğrenciler, okulda uygulanan baskı ve disiplinin altında ezilecek duruma gelmişlerdir. Bir gün öğrencilerden birinin rahatsızlanmasına kayıtsız kalamayan arkadaşı Yusuf, onu doktora götürmeye karar verir. Ancak önünde bir dizi engelle karşılaşır. Yusuf, arkadaşını doktora götürmek için, okul bürokrasisini, idarenin takındığı vurdumduymaz tavrı, yaşadıkları yerin zor coğrafi koşulları ve daha birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalır.

Yönetmen Ferit Karahan

Senarist Ferit Karahan, Gülistan Acet

Oyuncular: Samet Yıldız, Ekin Koç, Mahir İpek

https://youtu.be/AlxMlTDuAPA

 

MÜHR-Ü MUSALLAT- PERİHAN



Yönetmen koltuğunda Metin Kuru'nun oturduğu korku türündeki "Mühr-ü Musallat - Perihan" filminin oyuncu kadrosunda Sena Yıldız, Ercan Özdal, Selahattin Taşdöğen, Nilüfer Aydan, Mehmet Güneş gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Metin Kuru

Senarist Bulut Tar, Tolga Aydın

Oyuncular: Sena Yıldız, Ercan Özdal, Selahattin Taşdöğen

https://youtu.be/5ckcQqaE7Rc

 

41 KERE MAŞALLAH



Yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu'nun oturduğu komedi türündeki "41 Kere Maşallah" filminin oyuncu kadrosunda Kemal Uçar, Ulaş İnan Torun, Eslem Akar, Asuman Dabak, Ekin Türkmen gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Ahmet Kapucu

Oyuncular: Kemal Uçar, İnan Ulaş Torun, Eslem Akar

 

SON SEANS: MHTT



Fobilerin insan aklını nasıl esir aldığının gözler önüne serildiği "Son Seans: MHTT" filminin yönetmen koltuğunda Gökhan Murat Toktamışoğlu oturuyor.

Yönetmen Gökhan Murat Toktamışoğlu

Senarist Gökhan Murat Toktamışoğlu 
Editör: TE Bilisim