JURASSIC WORLD: HAKİMİYET



Jurassic World Dominion, ikinci film sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihte ilk defa bir arada yaşadığı bir dönemi anlatıyor.

2015 yapımı Jurassic World filminin üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow oturuyor.

Yönetmen Colin Trevorrow

Senarist Michael Crichton, Emily Carmichael

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum

Orijinal adı Jurassic World: Dominion

https://youtu.be/4Nz0lj3HOvg

 

ISSIZ EV



Issız Ev, hafta sonu kaçamağı yapmak için ev kiralayan iki çiftin başına gelen korkunç olayları konu ediyor. İki genç çift, hafta sonu kaçamağı yapmak için okyanus kıyısında bir ev kiralar. Onların güzel başlayan tatilleri, kiraladıkları evin sahibinin onları gözetlediğinden şüphelenmeye başlamalarıyla gergin bir hal alır. Bu süreçte en derin sırların açığa çıkmasıyla dört arkadaş birbirlerini görmedikleri bir gözle görmeye başlar.

Yönetmen Dave Franco

Senarist Dave Franco, Joe Swanberg

Oyuncular: Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand

https://youtu.be/35927n1aKDU

 

MASUMLAR



11 ve 9 yaşında olan iki kız kardeş, aileleriyle birlikte bir kasabanın eteklerinde bulunan büyük bir siteye taşınır. Sitede yaşayan ailelerin çoğuu, tatil için evlerinden ayrılmıştır. Kız kardeşler, yeni dünyalarını keşfetmeye başlarken sitede yaşayan iki çocukla tanışır. Birlikte vakit geçirmeye başlayan çocuklar, onlara hayal güçlerinden doğmuş gibi görünen garip doğaüstü güçler geliştirir. Ancak onların oyun olarak gördüğü bu şey zamanla tehlikeli bir hal alır.

Yönetmen Eskil Vogt

Senarist Eskil Vogt

Oyuncular: Rakel Lenora Fløttum, Alva Brynsmo Ramstad, Mina Yasmin Bremseth Asheim

https://youtu.be/3kwiM2u9-Mw

 

MUTLU OYUNCAK DÜKKÂNI



Mutlu Oyuncak Dükkânı, bir arkadaşına yardım etmeye çalışan Kıpır'ın hikayesini konu ediyor. Kıpır, yaşamını mutlu oyuncak dükkanında sürdürmektedir. Bir başka oyuncak olan Zıpzıp Tavşan Alyanak yolunu kaybedince Kıpır, arkadaşını evine götürmek için harekete geçer. Alyanak'ın sahibine kavuşması için planlar yapan Kıpır'ın işleri ters gider ve arkadaşları İstanbul'un dört bir yanına dağılır. Oyuncak dükkanının dışında bir maceraya atılan Kıpır ve Alyanak bu yolculukta kendilerini daha iyi tanıyacak ve dostluğun değerini anlayacaklardır.

Yönetmen H. Sinan Güngör, Semih Turalı

Senarist Özgür Balamir

https://youtu.be/QruhkrjKdrs

 

Bu hafta gösterimde olan filmler neler? Bu hafta gösterimde olan filmler neler?

ŞERR-İ CİN



Evli ve çocuklu bir kadın, yaşadığı bir olayın ardından isyan ederek Allah’a olan imanını kaybeder. Bu durumun ardından kadın, güçlü bir cin kabilesinin mensubu olan Ziffar adındaki bir cin tarafından sahiplenilir. Büyülerle başka bir cin kabilesi de duruma dahil olunca kadın kendisini korkunç bir kâbusun içinde bulur. İçine düştüğü durumdan kurtulmanın yolunu arayan kadın, Allah’a sığınmaktan başka çaresi kalmaz. Allah her şeye rağmen herkesi affeder mi?

Yönetmen Bülent Aydoslu

Senarist Bülent Aydoslu

Oyuncular: Buse Sevindik, Bülent Aydoslu, Cansu Orhan

https://youtu.be/takqoONclUs

 

KÖŞK-Ü AMMAR



Bir prodüksiyon şirketi, uygun kiralı bir köşk bulur ve taşınır. Ancak köşkün bahçesinde mezarlık vardır ve yaralı yüzlü bekçi çalışanları tedirgin eder. Yine patron köşke taşındıkları için mutludur ve ilk akşam için bir kutlama planlar. Kutlama başlayıp, içklierin açılmasıyla çalışanlar uygunsuz davranışlar sergilemeye başlar ve çok geçmeden korkunç olaylar meydana gelir.

Yönetmen Osman Moustafa

Senarist Osman Moustafa, Oğuzhan Yılmaz

Oyuncular: Zafer Altun, Seçkin Zenginler, Burçak Kabadayı

https://youtu.be/K6tBLCYkEE4

 

AŞK ENGEL TANIMAZ



Nurettin Özel'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Aşk Engel Tanımaz" filminin oyuncu kadrosunda Ömer Aslan, Kardelen Saray, Tevfik Cemal İnceoğlu, Banu Bakikuşağı Çabar, Emin Özbek gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Nurettin Özel

Senarist Nurettin Özel

Oyuncular: Ömer Aslan, Kardelen Saray, Banu Bakikuşağı 
Editör: TE Bilisim