KARANLIK MADDE



Karanlık Madde, Aladağlar’da kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan bir grubun yaşadıklarına odaklanıyor. Yönetmen koltuğunda İman Tahsin'in oturduğu gerilim türündeki "Karanlık Madde" filminin oyuncu kadrosunda Ahmet Yıldırım, Nihan Aşıcı, Orkun Olgar, Ahmet Pınar, Dilek Serbest gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen İman Tahsin

Senarist İman Tahsin

Oyuncular: Ahmet Yıldırım, Nihan Aşıcı, Orkun Olgar

https://youtu.be/_VQmWhYZeNU

 

YOLA DEVAM



Jadde Khaki, engebeli bir arazide yolculuğa çıkan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Arka koltukta oturan baba alçı takmaktadır ama gerçekte bacağı kırık mıdır? Gözyaşlarını tutamayan anne gülmeye çalışır. Ailenin küçük oğlu yol boyunca dans edip, şarkı söylemeye devam eder. Ailede gizemini koruyan tek kişi ise evin ağabeyidir.

Yönetmen Panah Panahi

Senarist Panah Panahi

Haftanın filmlerinde farklı seçenekler... Haftanın filmlerinde farklı seçenekler...

Oyuncular: Hassan Madjooni, Pantea Panahiha, Rayan Sarlak

Orijinal adı Jaddeh Khaki

https://youtu.be/PkbuNyO_WrI

 

MEN



Men, kocasının ölümünden sonra İngiltere kırsalında tek başına tatile çıkan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Harper, yaşadığı trajedinin ardından iyileşmeyi umarak İngiliz kırsalında tatile çıkar. Ancak ormanda biri ya da bir şeyin kendisini takip etmesiyle Harper'in tatili kabusa dönüşür.

Yönetmen Alex Garland

Senarist Alex Garland

Oyuncular: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu

https://youtu.be/pt81CJcWZy8

 

YAKARİ



Yakari, vahşi bir at ile yola koyulan küçük bir çcouğun hikayesini konu ediyor. Küçük bir Sioux çocuğu olan Yakari, evcilleştirilemeyeceği söylenen vahşi bir at olan Little Thunder ile yola koyulur. Yolculuk sırasında Büyük Kartal tarafından ziyaret edilen Yakari, ondan çok özel bir hediye alır. Büyük Kartal Yakari’ye muhteşem bir tüy ile hayvanlarla konuşabilme yeteneği verir. Aldığı inanılmaz yeteneğin ardından yola devam eden Yakari ve Little Thunder için bu yolculuk, aralarında ömür boyu sürecek bir dostluğun başlamasını sağlar.

Yönetmen Toby Genkel, Xavier Giacometti

Senarist Toby Genkel, Derib

Oyuncular: Aloïs Agaësse-Mahieu, Arielle Vaubien, Hannah Vaubien

https://youtu.be/k3VoBqr0mB0

 

ŞİMDİ YANDIK



Onur Aldoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki "Şimdi Yandık" filminin oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Murat Akkoyunlu, Orçun Kaptan, Sera Tokdemir, Tarık Papuçcuoğlu gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen Onur Aldoğan

Senarist Onur Aldoğan

Oyuncular: Ersin Korkut, Murat Akkoyunlu, Orçun Kaptan

https://youtu.be/Z4La3YzFnQw

 

ARINMA SEANSI-TAROT



Yönetmen koltuğunda Metin Kuru'nun oturduğu korku türündeki "Arınma Seansı - Tarot" filminin oyuncu kadrosunda Tuğba Duygu, Ayce İşözen, Demet Erdem, Cihangir Şeşen, Kıvanç Hatırnaz gibi isimler yer alıyor.

Baktırdığı Tarot falında çıkan ve falcının gizli kalması konusunda uyardığı bilgileri Clubhouse'ta anlatan Tuğba’nın dünyası birden karma karışık lanetli bir hale gelir. Tuğba’nın bu durumdan kurtulması için bu bilgileri anlattığı herkesi grup seansında bir araya getirip enerji çemberi oluşturması gerekir ama Clubhouse dünya çapında kullanılan bir uygulamadır ve anlattığı kişiler dünyanın farklı bölgelerindedir.

Yönetmen Metin Kuru

Senarist Metin Kuru

Oyuncular: Tuğba Duygu, Ayce İşözen, Demet Erdem

https://youtu.be/C9uRCtsUAko

 

SEMUR 3: KIYAMET-İ CİN



Murat, karısının intihar etmesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Kendisini toparlamaya çalışan Murat, bu süreci köy evinde geçirmeye karar verir. Psikolojisini düzeltmek için gittiği köy evinde Murat'ı yalnız bırakmak istemeyen iş arkadaşları Mesut, Sevda ve Sinem, ona sürpriz yaparak yanına giderler. Ancak bu ziyarette onlar beklenmedik durumlarla karşılaşır. Başlarına gelen olaylara anlam veremeyen Mesut, eve bir hoca getirmeye karar verir. Ancak hocanın gelmesi işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olur.

Yönetmen Burak Çelik

Oyuncular: Gizem Tan, Zülfü Hamit Altın, Volkan Başaran

https://youtu.be/FPVQuQq-1Ws

 

KİTAP 1820



Kitap 1820, mistik bir kitabın peşine düşen bir gencin yaşadıklarını konu ediyor. Soner, 1820 yılında Yahya adıyla yaşadığını iddia eden genç bir adamdır. Gizemli bir kitabı aramaya koyulan Soner, bunun İzmir'den İstanbul'a doğru yola koyulur. Gizemli güçlerin korumasında olan kitabı bulmak için zorlu bir maceraya atılan Soner, kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

Yönetmen Deniz Deniz

Senarist Deniz Deniz

Oyuncular: Serkan Güler, Naira Seydova, Aslı Kökçe

https://youtu.be/88YQMd32mSA

  
Editör: TE Bilisim