AFTER: AYRILIK



Hayatının en önemli kararını vermesinin ardından Tessa’nın yaşamı tamamen değişir. Ailesi hakkında ortaya çıkan sırlar, onların ilişkisini tehlikeye atar. Ailesine kimseye güvenemeyen Tessa’nın, bu sırada Hardin hakkında öğrendikleri hayatının daha da karışmasına neden olur. Hardin ve Tessa’nın aşkı, ilişkilerini sürdürmeye yeterli olacak mıdır?

Yönetmen Castille Landon

Senarist Sharon Soboil, Anna Todd

Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard

Orijinal adı After We Fell

https://youtu.be/Ojj7w1LLR20

 

DOMUZ



Michael Sarnoski'nin yönetmeni olduğu Pig, bir yer mantarı toplayıcısının hikayesini anlatıyor. Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un can dostu olan ve ona yiyecek aramasında yardım eden domuz kaçırılır. Bu nedenle Rob, Portland'da bıraktığı geçmişiyle yeniden karşılaşmak ve yüzleşmek zorundadır.

Yönetmen Michael Sarnoski

Senarist Michael Sarnoski, Vanessa Curtis Block

Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin

https://youtu.be/ht4PtIpwbWY

 

 

ŞEYTANİ



Şeytani, geçmişini bir simülasyon teknolojisi ile yeniden araştırma fırsatı yakalayan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Carly'nin hayatı, annesi Angela'nın işlediği cinayetler nedeniyle kabusa döner. Yaşananları bir türlü unutamayan Carly'nin hayatı, esrarengiz bir telefon almasıyla bambaşka bir hal alır. Carly, telefonun ucundaki kişilerden annesinin doğa üstü olayları inceleyen bir klinikte olduğunu öğrenir. Telefondakiler ayrıca geliştirdikleri bir simülasyon teknoloji sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurmayı başardıklarını, Carly'i de sisteme alarak gerçek suçluyu bulmak istediklerini söyler. Teklifi kabul eden Carly, annesinin bir iblis tarafından ele geçirildiğini öğrendiğinde işler karmaşık bir hal alır.

Yönetmen Neill Blomkamp

12 Nisan 2024  Vizyonunda yer alan filmler neler? 12 Nisan 2024 Vizyonunda yer alan filmler neler?

Senarist Neill Blomkamp

Oyuncular: Carly Pope, Chris William Martin, Michael Rogers

Orijinal adı Demonic

https://youtu.be/bjj7im7838A



SİVASLIYIH GARDAŞ



Gökhan Keskin'in yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki "Sivaslıyıh Gardaş" filminin oyuncu kadrosunda Metin Yıldırım, Ali Sürmeli, Halil Ergün, Murat Açıl gibi isimler yer alıyor.

Sivas Kangal Dahdah köyünde doğup büyüyen saf delikanlı Durmuş, annesi dedesi ve İki kız kardeşi ile birlikte köyde yaşamaktadır. Durmuş köyün kurnaz kızı Nazlı'ya aşıktır. Bir gün arkadaşı Durmuş'a piyango bileti verir. Böylece eğlenerek izleyeceğimiz hikayemiz başlar.

Yönetmen Gökhan Keskin

Senarist Gökhan Keskin

Oyuncular: Metin Yıldırım, Ali Sürmeli, Halil Ergün

https://youtu.be/QUEQsg5aK60

 

EL-ZEBİR



Tuğba, evlilik hazırlığında olan genç bir kadındır. Çocukken yaşadığı tuhaf olaylardan muzdarip olan Tuğba, yeniden aynı olayları yaşamaya başlar. Düğün zamanı yaklaştıkça yaşadığı olayların şiddeti gittikçe artar. Çünkü Zebir, Tuğba'yı ele geçirmiştir. Genç kadının nişanlısı Yaşar, yaşanan olayları çözmeye çalıştıkça kendisinin de tehlikede olduğunu anlar. Tuğba'nın ailesi, bir çözüm bulmak ümidiyle daha önceden yardım aldıkları Halim Hoca'ya yeniden gitmeye karar verir. Durumu anlamaya çalışan Halim Hoca, yaşananların geçmişte yapılan bir büyü ile ilgili olduğunu fark eder. Tuğba'nın yaşadıklarından kurtulabilmesinin tek yolu, genç kadına yapılan büyünün bozulmasıdır.

Yönetmen Sinan Uzun

Senarist Sinan Uzun

Oyuncular: Mustafa Kara, Cemalettin Çekmece, Ada Mural

https://youtu.be/QcDii4HgHeo 
Editör: TE Bilisim