DOKTOR STRANGE. ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA



Zaman Taşı'nın koruyucusu Doktor Strange’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. "Doktor Strange"in devam halkası olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat veriyor. İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson'ın devam halkasında da kamera arkasına geçeceği yapımda Strange'in sadık yardımcısı usta Wong rolünü bir kez daha Benedict Wong üstleniyor.

Yönetmen Sam Raimi

Senarist Michael Waldron, Stan Lee

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor

https://youtu.be/4W6C-tF3_nI

 

THOR: AŞK VE GÖK GÜRÜLTÜSÜ



Thor, macera dolu hayatını ardında bırakarak, bu zamana kadar çıktığı yolculuklardan farklı olarak iç huzur yolculuğuna çıkar. Ancak onun huzurlu geçen emekliliği, Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğrar. Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher ile zorlu bir mücadeleye girişen Thor, bu süreçte Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster'ın yardımına başvurur. Ekip, Gorr the God Butcher amacına ulaşmadan önce onu durdurmak için zorlu bir maceraya atılır.

Yönetmen Taika Waititi

Senarist Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale

https://youtu.be/nNq9qZVzMrk

 

ERZURUMLU MÜMESSİL



Erzurumlu Mümessil, ilaç mümessili olan Burak'ın başarılı olmak için çabalarken başına gelen talihsiz olayları konu ediyor. Burak ilaç mümessili olan bir adamdır. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine işe başvuran Burak, olumlu sonuç almasının ardından eğitim sürecine başlar. Bu süreçte aşırı disiplinli ve takıntılı şube müdürü Enver ile tanışan Burak, eğitimini tamamlamasının ardından iki kişiyle birlikte mümessil olarak seçilere mesleğine başlar. Kendisi ile birlikte seçilen mümessillerden biri de kendisine aşık olan Nazike'dir. Mesleğinde başarılı olmak ve ilaç kotasını doldurmak için zamana karşı yarışan Burak, bu sırada kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

Haftanın filmlerinde farklı seçenekler... Haftanın filmlerinde farklı seçenekler...

Yönetmen Servet Aksoy

Oyuncular: Burak Bozdağ, Meral Konrat, Selahattin Taşdöğen

https://youtu.be/-wtFNwVuLKU

 

AŞKI ÇAĞIRIRSAN GELİR



Senarist ve yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, romantik komedi türündeki "Aşk'ı Çağırırsan Gelir" filminin oyuncu kadrosunda Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer gibi isimler yer alıyor.

 

Yönetmen Emre Kavuk

Senarist Emre Kavuk

Oyuncular: Keremcem Dürük, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç

https://youtu.be/EhbMtLsNJ0k

 

BİR DÜŞ GÖRDÜM



Bir Düş Gördüm, trafik kazası geçiren bir çocuğun hayatına odaklanıyor. 9 yaşındaki Tarık’ın hayatı ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından altüst olur. Tarık kazada babasını kaybederken annesi de komaya girer. Kaza sonucu hafızasını kaybeden Tarık’ın geçmiş hayatıyla tek bağı gördüğü düşlerdir. Kazanın ardından köydeki dedesinin yanına giden Tarık, yeni hayatına alışmaya çalışırken gördüğü düşlere tutunmaya çalışır.

Yönetmen Murat Çeri

Oyuncular: Nevzat Yılmaz, Harun Reha Pakoğlu, Ferda Işıl

https://youtu.be/Wo0G58rVXEE

 

MARMADUKE



Efsanevi köpek eğitmeni Ronnie, Marmaduke'un, Westminster Şampiyonu Kupasını kazanan tarihteki ilk Danimarkalı olmasına yardım edebileceğine inanıyor. Ronnie, koca yürekli kaotik Marmaduke’u evcilleştirmeyi başarabilecek midir?

Yönetmen Mark A.Z. Dippé, Matt Philip Whelan, Young-ki Lee

Senarist Byron Kavanagh

Oyuncular: Pete Davidson, Jason Anthony, J.K. Simmons

https://youtu.be/Kbn1ATgHPe4 

Editör: TE Bilisim