ŞARKINI SÖYLE 2



NewMoon Tiyatrosu’nu büyük bir başarıya ulaştırmasının ardından Buster bu sefer gözünü Crystal Tower Tiyatrosu’na diker. Buster burada yeni bir gösteri sergilemeyi planlar. Ancak acımasız kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen dünyaca ünlü Crystal Entertainment’ın ofislerine girmek pek kolay değildir. Bu yüzden Buster ile anne domuz Rosita, rockçı oklu kirpi Ash, goril Johnny, fil Meena ve domuz provokatörü Gunter’dan oluşan ekip, Crystal Entertainment’a gizlice girer. Bu sırada Gunter ortaya gerçekleştirmesi zor bir fikir atar ve dünyanın en münzevi rock yıldızı Clay Calloway'in da şovda yer alacağını vaat eder. Buster, bu önemli gösteride onlarla birlikte sahnede yer alması için Clay’ı bulmak için yola koyulur.

Yönetmen Garth Jennings, Christophe Lourdelet

Senarist Garth Jennings

Oyuncular: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson

https://youtu.be/cCZ_1JPIDjU

 

KOLONİ



Küresel bir felaket nedeniyle dünyanın insanlar için yaşanmaz bir hale gelmesinin ardından sadece birkaç kişi, uzay gemileriyle Kepler 209 gezegenine gider. Ancak çok geçmeden buranın atmosferinin insanları kısır hale getirdiği anlaşılır. Dünyadaki yaşamın yeniden mümkün olup olmadığının araştırılması için bir uzay kapsülü dünyaya gönderilir. Ancak uzay kapsülü dünya atmosferine girerken kontrolden çıkar ve inişten sadece astronot Blake sağ kurtulur. Kendisini bir anda zorlu bir hayatta kalma mücadelesinin içinde bulan Blake, tüm insanlığın kaderini belirleyecek seçimler yapmak zorunda kalır.

Yönetmen Tim Fehlbaum

Senarist Tim Fehlbaum, Mariko Minoguchi

Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyona girecek filmler neler?

Oyuncular: Nora Arnezeder, Iain Glen, Sarah-Sofie Boussnina

https://youtu.be/cDwvoc3GR44

 

MASAL ZAMANI ‘MELEZ PRENSES’



Melisa, 9. yaş gününde hayatının değişmesini sağlayacak bir şey öğrenir. Melisa, annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenir ve böylece o da anne tarafından bir masal kahramanıdır. Bir gün Melisa, kötü bir palyaçonun oyununa gelir ve yazmaması gereken bir şeyi masal günlüğüne yazar. Bu, yetişkinlerin donup kalmasına neden olur. Büyüklerin bu durumdan kurtulması için Melisa ve arkadaşlarının Sihirli Ayna ablanın da yardımıyla Masal Diyarı'na geçmeleri ve 4 gün içinde kutsal mağaraya ulaşmaları gerekir.

Yönetmen Kubilay Güleçoğlu, Burak Kahraman

Senarist Kubilay Güleçoğlu

Oyuncular: Lavinya Ünlüer, Kaan Yılmaz, Ebrar Demirbilek

https://youtu.be/n31OpuKrrbE

 

CUMALİ CEBER 666



Cumali Ceber 666, gördüğü rüyadan etkilenip hayatını değiştirmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediyor. Rüyasında cehenneme gittiğini gören ve oldukça etkilenen Cumali, uyanır uyanmaz Hac başvurusu yapmaya gider. Haç sırasının gelmesini bekleyen Cumali, bu süreçte birbirinden tuhaf aksiliklerle karşılaşır. Önüne çıkan engelleri bir bir aşmaya çalışan Cumali'nin planları, corona virüstüsten dolayı istediği gibi gitmez.

Yönetmen Fuat Kurtoğlu

Senarist Fuat Kurtoğlu, Bilal Kalyoncu

Oyuncular: Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu, Özkan Sağın

https://youtu.be/0ZCAXbL_nDk

 

GİZLİ GERÇEK



Gizli Gerçek, annesi tarafından herkesten ve her şeyden uzak bir şekilde yetiştirilen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Tüm yaşamını dört duvar arasında geçiren genç kız, eğitimini de evde annesinden alır. Hayattaki tek varlığı annesi olan genç kızın yaşamı, annesinin korkunç bir sır sakladığını keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Annesinin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışan genç kız, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Yönetmen Aneesh Chaganty

Senarist Aneesh Chaganty, Sev Ohanian

Oyuncular: Sarah Paulson, Kiera Allen, Pat Healy

https://youtu.be/2k0OyMayRW0

 

ŞÖHRETLER OKULU



Kemal öğretmen, kızını tek başına büyütmek zorunda kalan bir babadır. Kızının eğitimine odaklanan Kemal, bu sırada onun oyun arkadaşı olmayı kaçırır. Öğretmen Deniz ise küçükken babasının kendisiyle yeterince ilgilenmemiş olmasından şikayetçidir. Bu yüzden Demet, Kaktüs Koleji’ni ele geçirip satmayı planlar. Kızı ile kaçırdığı zamanı telafi etmek isteyen Kemal, kızına her öğrencinin ne kadar değerli olduğunu da kanıtlamak için Deniz'e bir yarış teklif eder. Yarışı kazanacağına inanan Deniz, teklifi kabul eder. Ancak Popstar, Atom, Arabesk, Messi, Oburix, Ayaklı Gazete, Hack-i Can, Organiz ve Einstein’den oluşan çocuklar takımı, işlerin değişmesine neden olur.

Yönetmen Adnan Önal

Senarist Adnan Önal

Oyuncular: Ediz Hun, Berna Üçkaleler, Nisa Sofiya Aksongur

https://youtu.be/gRFXJoELW9g

 

AYRI DÜNYALAR



Ayrı Dünyalar, yazacağı kitap için başka bir kimliğe bürünen bir yazarın hikayesini konu ediyor. Yazar Marianne Winckler, sosyal adaletsizlik ve gelecek kaygısıyla ilgili bir kitap yazmayı planlar. Kitabı için araştırma yapmak isteyen Marianne, kimliğini gizleyerek Fransa’nın kuzeyine gider ve temizlik işçiliği yapan kadınların arasına katılır. Bu sayede geçim kaygısını bizzat deneyimleyen Marianne, kadınlar arasında dayanışmanın gücüne şahit olur. Ancak gerçekler ortaya çıktığında aralarındaki güven sarsılacak mıdır?

Yönetmen Emmanuel Carrère

Senarist Emmanuel Carrère, Hélène Devynck

Oyuncular: Juliette Binoche, Hélène Lambert, Léa Carne

https://youtu.be/qtg0hlcoVc0

 

AFACAN FELIX



Afacan Felix, kayıp babasını bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan bir çocuğun hikayesini konu ediyor. 12 yaşındaki Felix, iki yıl önce denizde kaybolan babasının hala hayatta olduğuna inanır. Bir gün annesi biraz dinlenmek ve rahatlamak için bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Annesinin yokluğunu büyük bir fırsat olarak gören Felix, bu sırada kayıp babasını aramaya karar verir. Bunun için Felix, emekli bir denizci olan yaşlı Tom, tek bacaklı papağan ve köpek gibi davranan kedi Rover ile birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Yönetmen Nicola Lemay

Orijinal adı Félix et le trésor de Morgäa

https://youtu.be/U8huv6yWDqI

 

KARA NAME: GELİN DERESİ



Kara Neme: Gelin Deresi, hafta sonu kampa giden bir çiftin yaşadıklarını konu ediyor. Semih ve eşi Burcu, sosyal medyada içerik üreten bir çiftir. Çift, hafta sonu için kampa gitmeye karar verir ve yeni evlenen arkadaşları Ayhan ve Merve'yi de davet eder. Amaçları doğum günü yaklaşan Burcu'ya güzel bir sürpriz yapmaktır. Semih de bu sırada 1 milyon takipçiye ulaşmak için kampta yaşadıklarını kayıt altına alıp, sosyal medya kanalında paylaşmayı planlar. Ancak onların hesaba katmadıkları şey, yeni taşındıkları evdeki lanetin onlarla beraber kampa gelmesidir. Onların keyifli başlayan tatili, kısa süre sonra kabusa döner.

Yönetmen Kemal Danacı

Senarist Kemal Danacı, Onur Özcan

Oyuncular: Erol Sertel, Halil Balıkçı, Sanaz Zahraei

https://youtu.be/ztNzdctEZ-c

 

YASAKLI KÖY



Yasaklı Köy, gittikleri köyün cinlerin etkisi altında olduğunu öğrenen Gaffar ve ailesinin yaşadığı olayları konu ediyor.

 

Yönetmen Aziz Özuysal

Senarist Aziz Özuysal, Gül Pürçek

Oyuncular: Aziz Özuysal, Mustafa Yoloğlu, Gül Pürçek

https://youtu.be/jKW9Z_AY3oI 
Editör: TE Bilisim