DÜN GECE SOHO’DA



Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

Yönetmen Edgar Wright

Senarist Krysty Wilson-Cairns, Edgar Wright

Oyuncular: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith (XI)

https://youtu.be/7Ol_6EUJxfA

 

ADDAMS AİLESİ 2



2019 yapımı "Addams Ailesi" filminin devam halkası olan yapımda, Addam Ailesi yeniden çılgın maceralara atılıyor ve bu süreçte kendilerini birbirinden farklı karakterlerle gülünç durumlar içinde buluyor.

Yönetmen Greg Tiernan, Conrad Vernon

Senarist Dan Hernandez, Benji Samit

Oyuncular: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz

https://youtu.be/uG11YLCO4qI

 

RİFKİN’İN FESTİVALİ



Rifkin's Festival, San Sebastian Festivali'ne gidip etkinliğin, güzelliğine ve çekiciliğine kapılan Amerikalı evli bir çiftin hikayesini konu ediyor. Kadının burada Fransız bir yönetmenle ilişkisi yaşarken adam ise adam ise burada yaşayan İspanyol bir kadına aşık olur.

Yönetmen Woody Allen

Senarist Woody Allen

Oyuncular: Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon

https://youtu.be/rO7VyLcsi_w

 

Haftanın filmlerinde farklı seçenekler... Haftanın filmlerinde farklı seçenekler...

SENİ BULACAM OĞLUM



Seni Bulacam Oğlum!, birlikte biriktirdikleri paraları alıp ortadan kaybolan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Yakın arkadaş olan İskender ve Ertan, gece gündüz çalışarak para biriktirir. Ancak bir gün İskender, biriktirilen tüm parayı alarak ortadan kaybolur. Onca emek vererek biriktirdiği paralardan olan Ertan için tek kötü sürpriz bu değildir. İskender, ortadan kaybolmadan önce tehlikeli bir tefeci olan Cengiz’in de aralarında olduğu birkaç kişiden borç alıp, bunları Ertan’a yıkmıştır. Kendi parasını kaybettiği yetmezmiş gibi bir de parasını isteyen alacaklılar ile uğraşmak zorunda kalan Ertan’ın İskender’i bulmaktan başka çaresi yoktur. İskender’i bulmak için yola koyulan Ertan, yolda karşısına çıkan insanların da yardımı ile adım adım iskender’e yaklaşır.

Yönetmen Gökhan Yıkılkan

Senarist Taha İkbal, Gökhan Yıkılkan

Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, Fulden Akyürek, Ali Sürmeli

https://youtu.be/9k6Ltq8pGLk

 

AF



Otoriter bir adam, dağ köyünde ağaç ticareti yaparak ailesinin geçimini sağlar. Adamın baskıcı ve adaletsiz davranışları, ailesi ile sorun yaşamasına neden olur. Sorunların daha derin bir boyut kazanması, ailenin büyük bir kriz yaşamasına neden olur. Ailenin, yaşadığı sorunların üstesinden gelebilmesi, birbirlerini bağışlamalarına bağlıdır.

Yönetmen Cem Özay

Senarist Cem Özay, Tuğçe Öztabak

Oyuncular: Timur Acar, Emine Meyrem Karamehmet, Yusuf Bayraktar

https://youtu.be/6uYJ7kTdrcg

 

KIRMIZI PABUÇLAR VE YEDİ CÜCELER




Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler, cüceye dönüşen prenslerin hikayesini konu ediyor. Kendilerine yapılan büyü sonucu cüceye dönüşen prenslerin eski hallerine dönmenin yolunu arar. Onların yapması gereken tek şey, bir kadının kaybolan kırmızı ayakkabılarını bulmaktır. Ancak ayakkabıları bulmak sandıkları kadar kolay olmaz.

Yönetmen Hong Sung-Ho

Senarist Hong Sung-Ho

Oyuncular: Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Simon Kassianides

https://youtu.be/OL5welQDsY4

 

CİN ÇARPILMASI



Korku türündeki "Cin Çarpılması" filminin yönetmen koltuğunda Onur Aldoğan oturuyor.

Yönetmen Onur Aldoğan

Senarist Onur Aldoğan

https://youtu.be/pDnZW3XOVqo

 

4N1K DÜĞÜN



4N1K Düğün, düğüne saatler kala hafızasını kaybeden sevgilisinin aşkını tekrar kazanmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor.

Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, artık evlenmeye karar verir. Düğün günü gelip çattığında beklenmedik bir olay meydana gelir. Annesinin düğünden beklentisi yüzünden hayatı cehenneme dönen Yaprak, bir kaza geçirir ve hafızasını kaybeder. 17 yaşına geri dönen Yaprak, birkaç saat sonra dünya evine girecektir. Ali, nikaha saatler kala Yaprak’ın aşkını tekrar kazanmaya çalışır. Bu süreçte ona destek olan arkadaşları geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Editör: TE Bilisim