5 NİSAN 2013 FİLMLERİ

 

KOLEKSİYONCU 2

Marcus Dunstan’ın yönettiği ve Josh Stewart, Randall Archer, Navi Rawat ile Emma Fitzpatrick’in oynadığı Koleksiyoncu 2 (The Collection), 05 Nisan 2013′de Duka Film dağıtımıyla Horizon International tarafından vizyona çıkarılıyor.
Elena, gizli bir depoda yapılan partiye gitmek için arkadaşları tarafından ikna edilir ve bu partide kendisini, içerde eğlenenlerin biçilip, kesilip, ezildikleri kâbus gibi tuzakların içinde bulur. Bu dehşet verici cinayetler bittiğinde, Elena hayatta kalan tek kişidir. Oradan kaçmayı başaramadan bir sandığın içinde bilinmeyen bir yere götürülür.

http://youtu.be/n08aIH-Bhcc



KOŞULSUZ SEVGİ




Rufus Norris’in yönettiği ve Tim Roth, Eloise Laurence, Cillian Murphy ile Rory Kinnear’ın oynadığı 
Koşulsuz Sevgi (Broken), 05 Nisan 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
11 yaşında zeki bir kız olan Skunk, şeker hastasıdır. Yaz tatili tatlı umutlar getirir Skunk’a. Ta ki komşuları Bay Oswald, sevimli ama rahatsız Rick’i tecavüzle suçlayıp dövene kadar. Evi, mahallesi, okulu onun için hain alanlara dönüşür. Çocukluğunun tasasız belirsizliği, yerini önce korkunç şüphelere, ardından ani, nedensiz, neşeli bir keşmekeşe bırakır.

http://youtu.be/q-tc9rJQBFU



SICAK KALPLER



Jonathan Levine’in yönettiği ve John Malkovich, Nicholas Hoult, Teresa Palmer ile Analeigh Tipton’un oynadığı 
Sıcak Kalpler (Warm Bodies), 05 Nisan 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Gizemli bir virüs, kurbanlarını et yiyen ve geçmişlerini hatırlamayan birer yaratığa dönüştürmüştür. Kurtulanlar her an yakalanma korkusu içindedirler. Fakat salgından etkilenmiş bir zombie, kendisini yok etmeye gelen Julie’ye bir anda aşık olur. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur, kaybettiği insani özellikleri yavaş yavaş yerine gelmeye başlar.

http://youtu.be/4GKzwcCbLCI



AŞK, ŞİMDİ



Ol Parker’ın yönettiği ve Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Paddy Considine ile Olivia Williams’ın oynadığı 
Aşk, Şimdi (Now Is Good), 05 Nisan 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Tessa 17 yaşındadır. Hayata tutkuyla bağlıdır. Kendisine konan ölümcül hastalık teşhisinin ardından, hayatının her anını kullanmaya kararlıdır. Bu yüzden 17 yaşındaki her genç kızın yaşamak isteyeceği şeylerden oluşan on maddelik bir liste yapar. Listenin en önemli maddesi ise “aşık olmak”tır. Aşk, Tessa’nın ölüme meydan okumasını sağlayacak mıdır?

http://youtu.be/K0b5jjS1zt4



ÖLDÜREN TUTKU



Brian De Palma’nın yönettiği ve Rachel McAdams, Noomi Rapace, Paul Anderson ile Karoline Herfurth’un oynadığı 
Öldüren Tutku (Passion), 05 Nisan 2013’de M3 Film dağıtımıyla Calinos Films tarafından vizyona çıkarılıyor.
Isabelle, Müdürü Christine’ye delicesine hayran olan hırslı bir iş kadınıdır. Isabelle’nin parlak proje fikirleri Christine tarafından çalınınca intikam almaya karar veren Isabelle, farkına varmadan Christine tarafından tehlikeli bir oyunun içine çekilecektir. Suçlu ile kurbanın sürekli yer değiştirdiği film, izleyiciyi labirentlerle dolu bir zihin oyununa davet ediyor.

http://youtu.be/xaSVR4pCKT4



KARLAR KRALİÇESİ



Maxim Sveshnikov ile Vlad Barbe’nin yönettiği animasyon film 
Karlar Kraliçesi (Snow Queen), 05 Nisan 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla TMC Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Karlar Kraliçesi, yeni bir dünya yaratmaya niyetlenir. Bu dünyada, duyguların yerini tekdüzelik alacaktır. Bu amaçla, yeryüzünü buzlarla kaplar ve sanat adına ne varsa, tamamını yok etmeye girişir. Sihirli bir aynanın dediğine bakılırsa, Karlar Kraliçesi’nin bu emeline ulaşmasının önünde son bir engel kalmıştır: Yaptığı aynalarda, insanın sadece sureti değil, ruhu da yansıyan cam ustası Vegard.

http://youtu.be/HJrTHEDgHfY

Editör: TE Bilisim