22 MART 2013

YEDİ PSİKOPAT

Martin McDonagh’ın yönettiği ve Colin Farrell, Sam Rockwell, Woody Harrelson ile Christopher Walken’ın oynadığı Yedi Psikopat (Seven Psychopaths), 22 Mart 2013’de Pinema Film dağıtımıyla Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Marty, Yedi Psikopat isimli kitabını bitirmek isteyen bir yazardır. Billy, Marty için her şeyi yapabilecek bir arkadaştır. Billy ve Hans’ın çaldığı köpeğin sahibi, psikopat bir katil olan Charlie ise, ne yapacağı tahmin edilemeyen saldırgan bir adamdır. Marty, kitabını bitirebilmek için olaylardan gerekli ilhamı alacaktır. Fakat kariyeri için gerekli ilhamı alıp, hayatta kalabilecek midir?

http://youtu.be/vcUYy97XtR8

 

 

YOLDA




Walter Salles’ın yönettiği ve Sam Riley, Kristen Stewart, Garrett Hedlund ile Amy Adams’ın oynadığı Yolda (On The Road), 22 Mart 2013’de M3 Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
New York’lu genç bir yazar olan Sal Paradise, babasının ölümünün ardından, büyüleyici ve eski sabıkalı Dean Moriarty ile tanışır. Dean, özgür ruhlu ve baştan çıkarıcı Marylou ile evlidir. Sal ve Dean kısa sürede arkadaş olurlar. Sınırları belli bir hayata mahkûm olmamak amacıyla tüm bağlarını koparan iki kafadar, yanlarına Marylou’yu da alarak yola çıkarlar. Üç genç insan yolda dünyayı keşfedeceklerdir.

http://youtu.be/sAb5vODOrgg

 


HAYAT AVCISI



Bart Layton’un yönettiği ve Adam O’Brian, Frederic Bourdin, Carey Gibson ile Anna Ruben’in oynadığı Hayat Avcısı (The Imposter), 22 Mart 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Hikâye, 13 yaşındaki Teksaslı Nicholas’ın hiçbir iz bırakmadan kaybolmasıyla başlıyor. Kaybolmasından üç buçuk yıl sonra, memleketinden binlerce kilometre uzakta, İspanya’da bulunur. Kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldığını, iddia etmektedir. Ailesi büyük mutluluk duymaktadır fakat Nicholas Teksas’a dönünce işler daha da tuhaflaşır.

http://www.youtube.com/watch?v=vVk3VHQbfnI&feature=share&list=UUY1B-4cfLlUujpKdIQEn63Q

 


DEV AVCISI JACK




Bryan Singer’ın yönettiği ve Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci ile Bill Nighy’nin oynadığı Dev Avcısı Jack (Jack The Giant Slayer), 22 Mart 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.
Genç bir çiftçinin farkında olmadan dünyamız ve korkunç dev ırkının dünyası arasında açtığı kapı, eski bir savaşın tekrar alevlenmesine neden olur.
Asırlar sonra tekrar yeryüzüne çıkan devler, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri kazanmak isterler. Jack adlı genç adam devleri durdurmak için hayatının savaşına girişmek zorunda kalır.

http://youtu.be/XRriYuhsM2c

 

 

SABİT KANCA




Alper Mestçi’nin yönettiği ve İsmail Baki Tuncer, Volkan Kantoğlu, Rabia Yıldırım, Orhan Aydın ile Levent Aykul’un oynadığı Sabit Kanca, 22 Mart 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla Muhteşem Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Kısa sürede fenomen olan, herkesin konuştuğu ve repliklerini ezbere bildiği Sabit Kanca’nın maceraları beyazperdede. Hayat, Sabit Kanca için çok farklı şeyler ifade ediyor. Haksızlığı bilgisiyle dövüyor, 100 bilim adamı kadar bilgili fakat mahalle kültürüyle yoğrulmuş beyninde hâlâ çocukça çözümler peşinde. Her soruna basit bir çözümü, ağır bir lâfı var.

http://youtu.be/RyD0fn7Pors

 


MAHMUT İLE MEYREM




Mehmet Ada Öztekin’in yönettiği ve Aras Bulut İynemli, Eva Dedova, Fahreddin Manafov ile Melahat Abbasova’nın oynadığı Mahmut ile Meryem, 22 Mart 2013′de Tiglon Film dağıtımıyla 24 Kare Film - Duka Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Film, hükümdar Ziyad Han’ın Müslüman oğlu Mahmut ve Hristiyan Keşiş kızı Meryem’in imkânsız aşkını ele alıyor. Çaldıran Savaşı’nın yakıcı etkileriyle karşılaşan Mahmut, hayatın gerçeğiyle yüzleşiyor. Film, insan, neyi, kimi severse sevsin, bu sevginin aslında gerçek varlığa yöneldiğini ve sevginin insanı benlikten kurtaracak tek yol olduğunu gösteriyor.

http://youtu.be/CwHIVSY62nk

Editör: TE Bilisim